Бањалучанин побједник “Пинкових звездица - All stars” VIDEO

Alo.rs
Бањалучанин побједник “Пинкових звездица - All stars” VIDEO

Сергеј Пајић из Бањалуке побједник је пете сезоне “Пинкових звездица – All Stars”.

На великој сцени спектакуларног такмичења “Пинкове звездице - All Stars” синоћ се у суперфиналу представило 12 такмичара.

Милионски аудиторијум је осам мјесеци пратио такмичење и одлучио да баш они заслужују да се нађу у суперфиналу. Млади таленти дали су све од себе у првом кругу, а њих 8 је прошло у други круг.

Звјездице су бриљирале и у другом кругу, а у трећи и уједно посљедњи круг прошло је њих двоје Сергеј Пајић и Бојана Радовановић.

Суперфиналисти су наступали са пјесмама које су обиљежиле њихово учешће у “All Stars” сезони. Бојана је извела микс пјесама “Таки, таки”, “Say my name” и “New rules”.

Сергеј је пјевао пjесму “Транс”, коју у оригиналу изводи Милан Станковић.

Када су завршили своје наступе, дошло је вријеме да послије осам мјесеци добијемо нову Пинкову звјездицу.

Водитељка Маријана Мићић добила је и коверту са коначним резултатима, па је куцнуо час да се прогласи побједник “Пинкових звјездица – All stars”.

Сви суперфиналисти добили су слатки пакет у својој тежини, а побједник добија ваучер од 150.000 за куповину намјештаја, затим 50.000 динара за куповину у Дексику, суперфиналисти добијају и пет микрофона. Побједник од Глобалтела добија и телефон са картицом, али и путовање у Црну Гору.

Телевизија Пинк поклања једном такмичару пут у Дизниленд као звјездици која се најбоље снашла у свим жанровима, а то је Дарија Врачевић.

Други такмичар који такође добија путовање у Дизниленд је Давид Марковић, ког је одабрао стручни жири.

Микрофоне од телевизије Пинк добили су: Дарија Врачевић, Антониа Гиговска, Давид Марковић, Бојана Радовановић и Сергеј Пајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана