Бајкерски празник уз маратонске свирке

Глас Српске
Бајкерски празник уз маратонске свирке

Пета, јубиларна моторијада, под званичним називом “5. Међународни мото-скуп МК Исток Бањалука”, почиње вечерас на бањалучкој тврђави Кастел и трајаће до недјеље.

У сусрет тринаестом рођендану клуба, очекује вас прави бајкерски празник уз вишечасовни програм са много врхунског рокенрола и уз многобројне пријатеље, бајкере. Очекују вас многобројни бендови из региона, а бином 5. бањалучке моторијаде одзвањаће моћни рокенрол рифови и то у маратонском издању са више од 20 сати живе свирке.

Бендови који ће наступати ове на овом издању моторијаде су “Фјужна пруга”, КОБ, Ђорђе Давид и “Death Saw”, “Металлица трибуте банд”, “Ирон Маиден трибуте банд” и “Епилог”.

Као што је речено бина петог издања бањалучке моторијаде на тврђави Кастел угостиће вечерас једну од најпрепознатљивијих рок икона на овим просторима, глумца и музичара Ђорђа Давида.

Пјевач легендарне “Генерације 5”, а потом и одличног бенда “Фуззбоџ”, са којима је остварио значајна и легендарна издања, на тврђаву Кастел стиже са својим бендом “Деатх Сањ”.

Са живом музиком се почиње већ од 17 часова када је заказана прва свирка у клубу “Исток”, а сутра ће од 13 до 17 часова у пабу “Рок симфони” наступити “Исток бенд”, “Фјужна пруга”, “Коб” и “Епилог”.

Спектакл поводом јубиларног издања бањалучке моторијаде употпуниће Зид смрти, који у Бањалуку стиже након 20 година.

Божо Вукадиновић је чувар традиције и симбол адреналина на точковима, амбасадор вожње и непревазиђеног стила. Опјевани у чувеном хиту “Атомског склоништа”, паклени возачи, долазе да вас подсјете на нека фина давна времена али и да се након 20 година поново представе Бањалучанима и гостима 5. јубиларне бањалучке моторијаде.

- Крај јула на тврђави Кастел резервисан је за бајкере који ће се ове године у Бањалуку запутити из више од 20 свјетских земаља, а број бајкера, према садашњим најавама, бројаће се у хиљадама. Наиме, у сусрет тринаестом рођендану клуба, очекује нас прави бајкерски празник уз вишечасовни  програм са много врхунског рок звука и уз многобројне пријатеље, бајкере и мото-клубове - казали су организатори.

Навели су и да је планиран и богат дневни програм који ће се реализовати на више локација у граду, а са сврхом промовисања исконског уживања у стилу правих бајкера, који цијене искрено пријатељство, квалитетно дружење и живот по јединственом бајкерском коду, у којем доминира поштовање, поштење и братство које не може да се купи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана