Бајага и Инструктори на Десант Фестивалу у Јајцу

Г.С.
Бајага и Инструктори на Десант Фестивалу у Јајцу

На овогодишњи, 5. Десант Фестивал, који се од 1. до 3. аугуста одржава у Јајцу, долази једна од највећих рок звијездa бивше Југославије – Момчило Бајагић Бајага, који ће са својим Инструкторима одржати концерт испод Пливског водопада у у петак, 2. аугуста.

Ове године Бајага слави 40 година веома успјешне самосталне каријере. Од 1984. године када су настали, Бајага и Инструктори одржали су на хиљаде концерата и публици подарили на десетине незаборавних хитова, од којих треба побројати оне најзначајније: Тишина, Са друге стране јастука, Плави сафир, Живот Је Некад Сив Некад Жут, Верујем, не верујем, Ти се љубиш, на тако добар нацин, Двадесети век, Шарене пилуле за ли-лу-ле, Кад Ходаш, Моји су другови...

- Драги пријатељи, једва чекам да се видимо 2. аугуста у Јајцу, да прославимо 40 година Бајаге и Инструктора. Тако да се видимо на Фестивалу Десант, испод ваших прелепих водопада – поручује Момчило Бајагић – Бајага, који ове године планира и велике концерте у Загребу и Београду.

Атмосферу на Vodopad Stageу прије наступа Бајаге и Инструктора загријаће група Права Ствар – Tripute to Čola, на чијем репертоару се налазе хитови још једне велике звијезде ових простора – Здравка Чолића.

Публика ће тако, другог дана овогодишњег Десант Фестивала, моћи уживати у 4 сата безвременских хитова легенди Ex-Yu поп и рок сцене.

Улазнице за други дан Десант Фестивала још се могу купити по промотивној цијени од 20 КМ на www.kupilartu.ba и у Туристичком Инфо Центру Јајце. Након што се распродају улазнице по промотивној цијени, цијена улазница ће бити већа.

Десант Фестивал се од 2020. године одржава у Јајцу са намјером да употпуни љетну туристичку понуду Јајца и буде додатни мотив за посјету Јајцу, граду богатог културно-историјског наслијеђа и спектакуларне природе.

Десант Фестивал представља одличну прилику да се проведе фантастичан викенд у Јајцу, ужива у атрактивним музичким догађајима, али и истраже бројне атракције Краљевског града Јајца, у којем је чак 30 атракција које су на листи националних споменика БиХ.

Више информација о Десант Фестивалу може се пронаћи на web страници www.desant.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана