Бајага добио унуку: Пјевач истакао како му је насљедница донијела посебан мир

Г.С.
Бајага добио унуку: Пјевач истакао како му је насљедница донијела посебан мир

Момчило Бајагић Бајага потврдио је да је постао деда и открио да се дјевојчица коју је родила супруга његовог сина Марка зове Сара, али и да је њено рођење донијело нову дозу мира у његов живот.

Бајага је за Новости говорио о новој животној улози те о предстојећој Беовизији на којој ће се бирати представник Србије на Евросонгу, као и о смрти фронтмена Парног Ваљка Акија Рахимовског.

– Тако је, постао сам деда – потврдио је музичар.

Пјевач је казао како му је унука донијела посебан мир, али и да њено рођење није крио већ да само не воли причати о приватном животу.

– Имам лијепу унуку Сару и сада ми је све опуштеније у животу. Далеко од тога да сам крио да сам постао деда, него, једноставно, избјегавам да причам о приватном животу – додао је.

Поред радосних вијести које је подијелио с јавности, Бајага је говорио и о такмичењу за Евросонг те пјесмама које је писао за Душана Свилара и групу Бибер.

Пјесме носе називе “Двије године и шес’ дана” и “Само не реци да волиш”, а Момчило је открио како се сарадња десила сасвим случајно.

– Посљедњих годину и по дана дијелимо просторије за вјежбање с групом Бибер, мада свирамо различиту врсту музике. Растко Аксентијевић (фронтмен) ми је донио једну веома лијепу етно-пјесму с текстом на старословенском језику, који нико није разумио. Онда сам ја направио класичну љубавну пјесму на савременом српском језику – открио је.

За другу пјесму, ону коју ће изводити Душан Свилар, казао је како је добио мелодију за класичну баладу те написао лијеп текст.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана