Baby Lasagna послао поруку фановима након концерта у Загребу

GS
Foto: Instagram

Baby Lasagna синоћ је одржао први од три концерта на загребачкој Шалати, а добру атмосферу није покварила ни киша која је падала током концерта. Марко се данас пригодиним видеом на друштвеним мрежама захвалио фановима на подршци и најавио други концерт.

"Не знам како да се захвалим на томе што сте упркос јакој киши дошли и онда скакали по оним локвама, плесали и пјевали с нама. Ово ћемо памтити као један од посебних тренутака јако дуго. Хвала вам липи моји", написао је уз снимку на којој је показао како се с екипом из бенда припремао за наступ те атмосферу с концерта.

На концерту у петак гости ће му бити шибенски поп рок бенд БлуВинил и Ален Витасовић, пјевач којем се Марко дивио још као д‌јечак.

"Било ми је логично да га зовем, због те истарске приче, али и због тога јер знам све његове пјесме. Осим тога, има један од највећих љетних хитова 'Брајде' с Лима Леном. Част ми је да Ален свира на концерту прије мене. Не гледам на то као да ми је предгрупа", казао је Baby Ласагна.

Гости на концерту у суботу биће му  ЕоТ, алтер пункроцк бенд из Карловца, и ИДЕМ, освајач награде Роцк Off и Порин те власник понајбољег регионалног албума прошле године.

Концерти на Шалати продукцијски се разликују од досадашњих Маркових наступа широм Европе. И даље свира само своје пјесме јер како каже "није још пронашао обраду која би му легла". Увео је неке нове уводе у пјесме, ту је и нова кореографија, али и неки нови гости на позорници које није споменуо.

"Пуно смо се припремали. Имам осјећај као да је све што смо досад радили водило до ових концерата на Шалати", казао је Марко, који сада поново има нову фризуру, па на загребачким концертима наступа с кратком смеђом косом.

Иза њега је цијели низ наступа по Европи. Недавно се и вратио из Пољске, гд‌је је одржао неколико распроданих концерата. Стога је било занимљиво чути какви су Европљани у поређењу с домаћом публиком.

"У Хрватској је завладала 'Рим Тим Таги Дим' манија, па ме слушају сви од 7 до 77, и у првим редовима су обично најмлађи фанови. Посјестиоци концерата у Еуропи најчешће имају од 18 до 35 година и 75 одсто су женског пола. Дефинитивно је другачије него у Хрватској. Пуно тога ми се догодило задњих мјесеци. Ево, невјероватно ми је заиста да ми из Хрватске пунимо клубове од 2000 људи у Пољској и Аустрији", истакао је Марко и додао да његови највећи фанови на концертима већ знају од ријечи до ријечи и пјесме које још нису објављене, преноси "Вечерњи".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана