Амерички DJ није могао ући на забаву гдје је наступао јер га осигурање није препознало

ГС
Foto: Aгенције

Амерички DJ и музички продуцент Дипло требао је наступити на јахти у Кану, међутим, припадници осигурања забаве на којој се требао појавити су га зауставили и нису му дозволили да уђе јер га нису препознали.

У понедјељак је музички продуцент подијелио видеоисјечак у којем је забиљежио тренутак када су га одбили са забаве на филмском фестивалу у Кану гдје је имао уговорен наступ као dDЈ.

У понедјељак је музички продуцент подијелио видеоисјечак у којем је забиљежио тренутак када су га одбили са забаве на филмском фестивалу у Кану гдје је имао уговорен наступ као ДЈ.

"Био сам резервисан за DЈ-а на забави на јахти у Кану, али ме осигурање није пуштало унутра", написао је Дипло у опису видеа на Инстаграму те појаснио да је јахта била празна па се спремао отићи по храну.

На снимку се може видјети како жена која је присуствовала покушава помоћи у ситуацији објашњавајући осигурању да је Дипло заправо DЈ. Међутим, чинило се да нису били увјерени.

"Срећом, власник је пролазио и пустио ме унутра...", напоменуо је Дипло.

DЈ, чије је право име Thomas Wesley Pentz, у опису видеа закључио је да ће сљедећи пут своје име додати на листу гостију.

Прошлог мјесеца, музичар је номинован за Греми награду за најбољи албум плесне/електронске музике.

Посљедњих година, продуцент је освојио три награде Граммy, међу којима су она за најбољу плесну нумеру за "Where Are Ü Now" и најбољи плесни/електронски албум за Skrillex and Diplo Present Jack Ü у 2016., као и за најбољу плесну нумеру за "Electricity" у 2019. години, преноси Klix.ba.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана