Ален Исламовић: Александра Пријовић се само патила у Арени

Г.С.
Ален Исламовић: Александра Пријовић се само патила у Арени

„Бијело Дугме" би 2024. године требало да прослави 50 година постојања. Иако многи вјерују да ће тим поводом организовати јубиларни концерт, сада се о свему огласио Ален Исламовић, но, без позитивних вијести.

- Па не знам, не знам, све је до одлуке Горана. Ја стојим ту на услузи, а да знам, да имам неке информације да ће то бити, рекао бих вам. Не могу вас слагати, не знам и не могу ни потврдити хоће ли то бити. Али ако организатори желе да се то догоди, ја стојим на располагању. Ја сам рекао Горану, гдје год ти, ја ћу с тобом и у мишију рупу, али да то буде добро – рекао је за "Курир".

Како је даље испричао, његов сан уопште није био да се бави пјевањем.

- Дјечије маште су сасвим другачије, односно ја сам себе видио као фудбалера. Играо сам ја фудбал, играо сам у друголигашу у Бихаћу, фудбалски клуб Јединство. Тренирао сам годину, имао 19 година, али онда је дошао грамофон у кућу, дошла гитара, дошле плоче, "Битлси", нема шта није дошло. Кад сам видио неке дјечаке у парку да свирају на гитари и још десетак цурица око њих, онда сам рекао: па овим се треба бавити, какав фудбал, тај мој фудбал је безвезе – додао је.

Пјевач је прокоментарисао и успјех Александре Пријовић која је распродала три београдске и пет загребачких Арена.

- Пријовићка је требала радити Хиподром у Загребу, безвезе се патила с пет арена. Боље би јој било да је довела 50 хиљада људи или можда 100 хиљада на Хиподром у Загребу и ријешила проблем једним ударцем. Онако се патила. По мени је то патња. Ја бих прије отишао на Хиподром и радио један поштен концерт за 200-300 хиљада људи, као што смо га направили, него ту се циједиш у арени да нагураш 200 хиљада, треба ти десет арена – рекао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана