Александра Пријовић заказала шести концерт у Загребу

GS
Александра Пријовић заказала шести концерт у Загребу

Александра Пријовић прије неколико дана заказала је концерт у Београду и распродала га за један дан, а сада је фанове поново обрадовала радосним вијестима.

Наиме, Александра ће своју регионалну једногодишњу турнеју заокружити концертима у градовима бивше Југославије, док ће се са публиком у Загребу дружити 25.11. 2024. године.

“Обећали смо. Арена 6! Загреб, видимо се 25.11”, написала је Александра на Инстаграм налогу.

Подсјетимо, за само 24 сата Пријовићка је распродала четврту Арену у Београду, а недавно је говорила о концерту који ће бити круна њене једногодишње турнеје.

“Нисам имала страх али нисам ни веровала да ће се за дан продати. Баш зато правимо за тај дан нешто посебно и другачије од целе турнеје и концерата који су били. Трудила сам се да у свакој држави и граду буде подједнако лепо, водила сам и у мања места цео свој тим и нигде нисам штедела када је продукција у питању. Зато баш Београд заслужује да их на последњем концерту изненадим. Али, ја никад не причам унапред већ сам са публиком изградила однос поверења. Зато знам да знају да ћемо се сјајно провести и да ћу дати све од себе да кући оду насмејани и да тај сусрет заједно памтимо дуго година”, рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана