Александра Пријовић на мети мужа покојне Ене Беговић

Г.С.
Александра Пријовић на мети мужа покојне Ене Беговић

Лепа Брена често борави у Хрватској, што пословно, што приватно. Ипак, изгледа да је посљедња посјета подигла највише прашине.

Александра Пријовић напунила је пет загребачких Арена, а Брена се појавила као гошћа на једном од концерата и, наравно, изазвала велику пажњу медија и јавности.

На Пријине наступе нису баш сви гледали благонаклоно. Колеге су је углавном хвалиле и пожњљеле јој добродошлицу, али било је и јавних осуда.

Међу најгласнијима је био бизнисмен Јосип Дикан Радељак. Бивши супруг Ене Беговић и Влатке Покос осуо је паљбу по фолк звијездама, а изгледа да му је највише засметало одакле долазе.

Вјероватно је заборавио да је својевремено био у браку са једном славном Српкињом – Бебом Лончар, са којом има сина.

Прво се обрушио на Александру.

"Удри, удри - па ако може нешто поштено и истину! Јер нарочито негативна реклама и лажи, најбољи су ПР. Е, па сада, ипак, доста ми је ове цајкашке певаљке другарице Прије – искаче, бре, већ из сваке паштете!", написао је Радељак на Фејсбуку прије неколико недјеља.

Потом је на ред дошла Лепа Брена, која је гостовала у емисији Иве Шулентић.

"Хрватекистан све више личи на губернију ВеликоСрбије, васцелог 'српског света'", стоји у објави предузетника који иначе нема длаке на језику, а на мети су му углавном познате личности из цијелог региона, преноси Hello

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана