Алек и Хи­ла­ри­ја Бол­двин до­би­ће кћер­ку

Agencije
Алек и Хи­ла­ри­ја Бол­двин до­би­ће кћер­ку

Хо­ли­вуд­ски глу­мац Алек Бол­двин и ње­го­ва су­пру­га Хи­ла­ри­ја по­ста­ће ро­ди­те­љи пе­ти пут, а у ви­део-сним­ку ко­ји су об­ја­ви­ли, са­оп­шти­ли су и пол дје­те­та.

Та­ко ће њи­хо­во че­тво­ро дје­це, Кар­мен (6), Ра­фа­ел (4), Ле­о­нар­до (3) и Ро­мео (1) до­би­ти се­стру. Ро­ди­те­љи су дје­ци при­ре­ди­ли из­не­на­ђе­ње и на нео­би­чан на­чин им пре­до­чи­ли ко­јег по­ла ће би­ти бе­ба ко­ју че­ка­ју.

На­и­ме, Хи­ла­ри је на дру­штве­ној мре­жи "Ин­ста­грам" по­ста­ви­ла ви­део-сни­мак на ко­ме се ви­ди ка­ко дје­ца ула­зе у спа­ва­ћу со­бу гдје су их у ко­ли­ци­ма и кре­ве­ти­ћи­ма до­че­ка­ле умо­та­не лут­ке, ко­је су, ка­да су их дје­ца сву­кла, има­ле на се­би ро­зе одје­ћу.

При­је то­га дје­ца су по­ку­ша­ла да по­го­де да ли ће до­би­ти бра­та или се­стру.

Под­сје­ти­мо, Алек и Хи­ла­ри­ја вјен­ча­ли су се 2012. го­ди­не и од та­да су не­раз­двој­ни, а њи­хо­ва ку­ћа пу­на је дје­чи­јег сми­је­ха.

При­је пет мје­се­ци по­тре­сном об­ја­вом Хи­ла­ри­ја је са­оп­шти­ла да је до­жи­вје­ла гу­би­так бе­бе, али се ка­сни­је по­ја­ви­ла срећ­на ви­јест да по­зна­ти пар по­но­во че­ка бе­бу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана