Алек Болдвин и Џим Кери имитирали Трампа и Бајдена

Танјуг
Foto: Daily Mail

ЊУЈОРК- Глумци Алек Болдвин и Џим Кери имитирали су дебату кандидата за америчког преседника Доналда Трампа и Џоа Бајдена у популарној забавној емисији "Суботом увече уживо" (''Saturday night live'') на NBC телевизији.

Емисија се поново вратила на мале екране након осам месеци паузе због актуелне пандемије, а Болдвин и Кери су направили сатирични скеч у коме су на духовит начин представили дуел кандидата за председника САД.

Модератора Криса Валаса глумио је Бек Бенет, који је у једном тренутку питао Болдвиновог Трампа да ли се тестирате на корона вирус редовно, на шта је овај одговорио "наравно" са прекрштеним прстима, преноси CNN.

Затим су глумци уместо говора почели да вичу један на другога, а онда је на сцену ступила и глумица Маја Рудолф у улози кандидаткиње за потпредседника САД Камале Харис и почела да опомиње Трампа да не буде "зао према њеном Бајдену".

На крају емисије глумци су се насмејани обратили гледаоцима и објаснили им да је емисија снимана уживо у Њујорку.

Како се наводи, Кери је изненађујући избор за Бајдена јер није раније био део тима и јер је Бајдена раније глумио Џејсон Судеикис.

Емисија ''Saturday night live'' позната је по имитацијама славних, па је тако Роберта Милера глумио Роберт де Ниро, доктора Антонија Фалучија Бред Пит,...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана