Адел отворила душу: Патим од депресије

GS
Foto: Instagram

Британска поп пјевачица Адел саопштила је да ц́е вјероватно остати у Лос Анђелесу јер јој сунчано вријеме помаже да спријечи сезонску депресију, у интервјуу за Холивод Репортер, преноси Гардијан.

Пјевачица, која је рођена и одрасла у Тотенхему, у сјеверном Лондону, рекла је да је сунчано вријеме у калифорнијском граду у коме живи од 2016. и гдје је прошле године купила вилу вриједну око 58 милиона долара, добро за њу.

"Патим од сезонску депресију, тако да је вријеме овде добро за мене. Што је понекад чудно, јер сам веома Британац", рекла је Адел.

Адел је истакла да ужива у животу у Лос Анђелесу, који у просјеку има око 263 сунчаних дана у години, јер може да буде сама.

Ипак, признала је да је извођење њене дебитанске песме "Хомтаун Глори", који је написала у част Лондона, чини емотивном додајући да јој британска пријестоница недостаје, али из неког ранијег периода.

"Сец́ам се као да је било јуче, када сам написла ту песму... И мислим да не знају сви, али написала сам је дан после мог првог учешћа на протесту (против рата у Ираку 2003.)", додала је Адел, која је раније ове године, у хумористичкој емисији Алана Кара потврдила да је ступила у брак са америчким спортским агентом Ричем Полом.

Сезонска депресија, или сезонски афективни поремец́ај је врста депресије која долази и пролази по сезонском обрасцу, а чешц́е се јавља зими. Симптоми могу укључивати трајно лоше расположење, екстремни умор и повлачење из друштвених активности, пише Гардијан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана