Адел и Перл Џем... Шта се "кува"?

Г.С.
Адел и Перл Џем... Шта се "кува"?

Адел воли да чика фанове који стално нагађају када ће тачно пјевачица окончати петогодишњу паузу, али њен музички повратак сигурно се убрзава.

Показујући свој губитак килограма током јесењег гостовања у америчкој емисији "Saturday Night Live", британска звијезда упозорила је обожаваоце да ће се слиједбеница албума "25" појавити најраније слиједеће године.

Али сада бубњар бенда Перл Џем Мет Чемберлејн сугерише да је Аделин 'моћан и емотиван' повратак ближи него што чини након што је ову недjељу провео са њом у студију.

Рекао је да ова 32-годишњакиња звучи "очаравајуће као и увиек".

Описујући шта се дешавало, 53-годишњи музичар рекао је да га је подилазила језа од њеног моћног вокала на сеансама снимања.

"Било је баш снажно и емотивно. Знате њен глас, али бити преко пута некога попут ње, једноставно је сулудо. Чујете то на радију и кажете: 'Да, стварно је добро', али бити у соби са тим људима и осјетити ту енергију, једноставно је невјероватно", рекао је Чемберлејн.

Када су га упитали докле се стигло са Аделиним четвртим албумом, бубњар је рекао да је Адел у процесу писања са Риком Ноуелсом и како је снимио понеке бубњарске дионице.

Адел је недавно изјавила да "искрено нема појма" када ће објавити нову музику.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана