Због сњежне олује купци ноћ провели у робној кући VIDEO

Zanimljivosti dana
Foto: Pixabay

ААЛБОРГ- У Данској шест муштерија и око двадесетак запослених су били заробљених у сњежној мећави. Они су провели ноћ и преспавали у изложбеним креветима продавнице. Тако су изложбени салон робне куће “Икеа”претворили у огромну спаваћу собу!

Град Аалборг на сјеверу Данске захватила је снажна мећава пало је до 30 цм снијега, због чега најмање 25 запослених и купаца није могло да иде кући.

Тако је група муштерија морала преспавати у изложбеном простору “Икеа” салона односно у изложеним креветима, гдје су, вечерали храну из продавнице и гледали телевизију.

“Спавали смо на изложеном намјештају на првом спрату, гдје имамо кревете, душеке и софе на развлачење”, рекао је менаџер продавнице Питер Елмосе.

Људи су могли “да изаберу кревет који су одувијек жељели да пробају“.

Дански јавни сервис ДР објавио је и да су запослени у продавници играчака која се налази поред робне куће Икеа, такође провели ноћ са њима.

“То је много боље него спавати у ауту. Било је лијепо и топло и срећни смо што су нас пустили унутра“, рекла је Мишел Барет, једна од особља продавнице играчака, за ДР

“Само смо се слатко смијали ономе што нас је снашло, јер је вјероватно више никада нећемо доживјети нешто слично“, додала је Барет.

Група је почашћена доручком од ролница са циметом и кафе у кантини за особље прије него што је напустила радњу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана