Зарађује паре гледајући парове како воде љубав

Aгенције
Зарађује паре гледајући парове како воде љубав

Ерик Aмарант посматра парове како воде љубав, а затим им открива у чему гријеше. Тридесепетогодишњи инструктор за добар секс зарађује 108 фунти (130 евра) на сат, охрабрујући сексуалне партнере да говоре безобразлуке, посматрајући их како воде љубав и објашњавајући им како да стимулишу најосјетљивије тачке људског тијела, преносе агенције.

- Откако је објављен роман "Педесет нијанси - Сива" посао напросто цвјета и људи из цијелог свијета обраћају ми се за помоћ - каже Ерик.

- Жене данас желе више од тапшања по гузи, али мушкарци нису сигурни да желе да раде те ствари женама које воле. Они не знају да буду перверзни - објашњава савјетник за успјешан секс.

Он тренутно има 35 редовних клијената, углавном у СAД, и каже да за њега нема табуа када је у питању љубавна игра.

Ипак истиче да је само инструктор и да никада не би пристао да се придружи паровима у љубавној игри, као и да не ради са зависницима од секса, јер њих "не треба додатно успаљивати".

Ерик, који је изгубио невиност када је имао 19 година, био је неугледан момак и није могао да нађе дјевојку.

Почео је да чита књиге како би побољшао технику, а затим затражио помоћ од искусног сексуалног стручњака Бети Додсон, заговорнице женских сексуалних слобода и пионирке еротских вјештина.

Послије дуже преписке, позвала га је у госте и провели су викенд у кревету.

Она је тада имала 69 година, а он 22.

Успио је да је убиједи да га подучава у сексу и заједно су живјели десет година.

Данас Ерик живи са својом дјевојком, коју је упознао на послу.

- За вријеме једне сеансе осјетили смо снажне вибрације. Веома ми се допала - каже он и додаје да му она нимало не замјера због колекције сексуалних играчака које позајмљује клијентима да би усавршили вештину вођења љубави.

- Увијек на њих стављам кондоме и оперем их послије вјежби - каже он.

Ерик ради до 20 сати недјељно, а часове држи у стану својих клијената или у хотелској соби.

- Ја сам као тениски тренер, показујем људима како да побољшају игру. Није све у сексу, важна је и комуникација - објашњава он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана