Зарадила преко 140.000КМ од копања по смећу

GS
Зарадила преко 140.000КМ од копања по смећу

Тифани Батлер (34), дјевојка која се на ТикТоку представља као Dumpster Diving Mama, похвалила се да је у двије године зарадила више од 74 хиљаде евра (скоро 145.000 КМ) од копања по смећу.

Батлер у контејнере завирује два до три пута седмично, а све оно корисно што нађе препродаје онлајн. Тако је прије недјељу дана затекла чак девет пари потпуно нових Њу Баланс патика, које је неко одложио у смеће с још увијек налијепљеним цијенама.

"Никад не знате када ће трговине бацити ствари. Све је ствар среће", рекла је та дјевојка из Тексаса, чија открића у контејнерима на ТикТоку прати три милиона корисника.

Истина, Батлер не претражује баш све градске контејнере, највише је усредсређена на оне које су смјештене иза висококвалитетних трговина, те је у протеклих осам година, како је то сама рекла, у њима нашла све што можете замислити.

Такозвано роњење по контејнерима легално је у свих педесет америчких савезних држава, а човјек може упасти у проблеме тек ако занемарује знакове упозорења, уђе на приватни посјед или на контејнеру обије браву, пише "Њујорк пост".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана