Запосленик Дизнија уништио просидбу младог пара

ГС
Foto: Принтскрин

Дизниленд, свој слоган "најсретније мјесто на свијету" није оправдао у случају младог пара који су један од најважнијих тренутака у животу одлучили направити управо у том забавном парку у Паризу.

Наиме, просидбу заљубљеног пара упропастио је запосленик Дизнија, а све су забиљежиле и камере.

Све је било савршено, он је имао прстен, пријатељ је снимао. Позадина је била као из бајке. И баш кад је клекнуо и извадио прстен, однекуд се појавио запосленик парка, отео му је прстен из руке и рекао да има бољи приједлог, да се пар помакне мало ниже. Све то усред просидбе.

"Уништио је важан тренутак мог најбољег пријатеља. Па прије тога га тражио дозволу може ли је тамо запросити" открио је мушкарац који је снимао.

Након што му је узео прстен из руку, запосленик их води низ степенице крај металне ограде те се може чути да говори:

"Да, то је добро, али овдје ће бити боље".

Како сe чује на снимку, људи су почели негодовати, а многи нису могли вјеровати да је запосленик то направио.

Видео је скупио више од хиљаде коментара на Редиту, а подијељен је и на Твитеру гдје је скупио милионе прегледа. Многи су запосленика назвали "малим злом".

"Начин на који је зграбио прстен и чекао прави тренутак показује да је зао. Чекао је да мушкарац клекне како би у савршеном тренутку дотрчао и све уништио. Могао је пустити да се ситуација проведе и онда их лагано помакнути", један је од коментара с којим су се многи сложили, преноси Klix.

Након догађаја који је постао виралан, Дизни се испричао пару.

"Жао нам је због тога како се ријешила ова ситуација. Испричали смо се пару и желимо то исправити", поручио је гласноговорник Дизнија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана