Власникa виле у Сплиту шокирала група Британаца: "Почео сам да повраћам"

ГС
Foto: Илустрација

Власник једне виле у Сплиту доживио је прави шок због онога што су страни туристи направили од његове виле у Држићевој улици у Солину. Иван Јапирко изнајмио је свој објекат седморици Британаца, а оно што је затекао у њему личи на хорор филм.

- Седам Британаца, моји гости који су у вилу стигли у четвртак, изашли су у Сплит, један се вратио с разбијеном главом око 4 сата. Наставили су да галаме и праве неред око базена. Касније је све ескалирало – започиње причу власник виле, а потом описује ситуацију због које му је позлило.

– Кад сам дошао, кућа је била демолирана, пуна крви, један младић био је скроз го, други у гаћама, мазали су се крвљу и љубили. Позлило ми је, од шока сам почео да повраћам бијелу пјену. Ужасне сцене, катастрофа – каже Иван.

Према његовим ријечима, момци су, тако крвави отишли у базен.

– Чекао сам с њима два сата ту док није дошла екипа за увиђај. Били су бахати и рекли да неће изаћи из куће јер су је платили. Срећом, полиција је брзо дошла, један од њих закључао се у ВЦ да се сакрије од њих. Кад је изашао, осим што је разбио врата, пљуснуо је свог пријатеља и почео да бјежи полицији – описује Иван бизарну ситуацију.

Каже како се његова вила још увијек чисти.

– Стање је хаотично, али нико ме ништа не пита, ускоро долазе нови гости и ја морам припремити вилу – каже Јапирко.

– Туристи мисле да је Сплит дестинација за забаву и да могу радити шта хоће. Докле год је тако, имаћемо оваквих сцена – закључује Иван.

Из ПУ сплитско-далматинске потврдили су да је у петак дошло до инцидента, пише Далмација Данас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана