Власници Тесли прекинули штрајк глађу – јер су били гладни

ГС
Foto: Илустрација

Двадесетак незадовољних норвешких власника Тесла аутомобила, који су штрајковали глађу због кварова на својим електричним возилима, прекинули су протест већ након 24 сата.

Норвешка група започела је штрајк глађу прије него што је извршни директор Тесле, Илон Маск стигао у Осло на енергетску конференцију. Власници Тесли затражили су помоћ на оригиналан начин након што су објелоданили низ кварова на својим возилима који нису исправно отклоњени.
Неки власници наводе да су имали лошу корисничку услугу, а други тврде да никад нису добили повратни позив из контактног центра.

Многе притужбе власника нису баш нове. Неки уочени проблеми укључују лош квалитет боје, рђу, ручке на вратима заглављене на хладноћи и пожутеле екране мултимедијалног система.

Проблеми са освјетљењем аутомобила, деформисана седишта, накупљање воде у пртљажнику и смањена снага такође су међу притужбама.

Осим на кварове на аутомобилима, протест се односио и на корисничку службу компаније. Власници кажу да их држе на чекању предуго – прије него што им одговоре на позив, а повратних позива углавном нема.

Норвешки власници вјеровали су да ће све бити ријешено ако на проблеме скрену пажњу Илону Маску. Зато су својим возилима исписали поруку HELP која се види из птичје перспективе, преноси Б92.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана