Урнебесно: Конзервативни републикански политичар у купаћим гаћама игра самбу ФОТО

Агенције
Урнебесно: Конзервативни републикански политичар у купаћим гаћама игра самбу ФОТО

Мејн - Републикански кандидат за мјесто сенатора у Мејну изазвао је полемике и подсмијех због видео снимка на коме у купаћим гаћама испред огледала игра самбу, преносе агенције.

Ерика Брејкија (24) напао је Мајк Хајн, бивши радник Хришћанске грађанске лиге, који је објавио снимак и за Брејкија рекао да изгледа као да га је “обузео ђаво”.

Међутим, Ерик одбацује оптужбе на свој рачун, наглашавајући да је раније био професионални глумац, и да је снимак дио рекламе за сок из 2011. године.

- Овај видео показује да сам човјек од крви и меса кога занима још нешто осим политике - изјавио је Брејки за "Портланд прес Хералд".

Мислим да људи то воле, навео је он-

- То показује да ја нисам само политичар... већ и професионални глумац - каже Брејки, који је и предсједавајући Одбора за одбрану личних слобода.

Дипломирао је глуму на Охајо Универзитету.

Он објашњава да је ријеч о реклами за безалкохолно пиће, у којој се појављује неколико мушкараца, који такође играју у купаћим гаћама, за коју Брејки каже да је била “супер забавна прилика”.

Међутим, проблеми почињу када је Хајн пустио у промет измјењену верзију, у којој се појављује само Брејки.

Хајн, бвши радник Хришћанске грађанске лиге, која има врло конзервативна схватања када је ријеч о хомосексуалности, прошле године осуђен је на седам дана затвора због крешења изборног закона у Мејну, зато што је из свог џепа платио изборну кампању.

Брејки је недавно оставио поруку на "Твитеру": “Да нас није напао Мајк Хајн, бринуо бих се да моја кампања није на правом путу.”

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана