Упознајте жену с најбизарнијим занимањем на свијету

Агенције
Упознајте жену с најбизарнијим занимањем на свијету

Британка Сем Ејмос за живот зарађује тако што предвиђа будућност на основу изгледа... нечије задњице.

Претпостављамо да је сувишно рећи да је Сем једина особа оваквог занимања у Британији. Ипак, она тврди да је прорицање будућности на основу изгледа задњице исто као и читање с длана или лица.

Како би тестирали њене способности водитељи јутарњег програма Холи Вилоби и Дермот Олери показали су јој задњице Кели Брук и Ријане.

"Задњица говори много о карактеру особе, њеним добрим и лошим странама"

Гледајући задњицу Кели Брук Сем јој је предвидјела могућност пресељења у Америку и нову везу.

"Кели је прошла кроз многе промјене прошле године и то болне. Сада мислим да је спремна за нову романсу"

Ипак, водитељка се није дала преварити па јој је рекла: "Ко ти је то рекао? Гугл?"

Када су преместили фотографију на Ријану Амосова је поновно добила инспирацију:

"Ово је једна жестока дама, перфекциониста. Мислим да је она једна веома срећна особа, а ускоро ће бити радости у њеном животу. Рекла бих да нека њена пријатељица очекује дијете. Видим да ће почети да се бави хуманитарним радом, који ће јој промјенити живот на неки начин"

Ипак, да не буде све баш тако предвидиво водитељи су јој показали три "тајне" задњице којима је такође неисцрпно предвиђала конкретне ситуације у будућности, а касније су те личности биле и представљене.

Џеки Сталоне - први румполог на свијету

Веровали или не, ова "дисциплина" зове се румпологија, а једна од њених првих ученика била је мајка Силвестера Сталонеа, деведесетдвогодишња Џеки.

Откако се појавила у америчком Великом брату још 2005. године, Џеки се сматра првим румпологом на свијету.

Она вјерује да је читање карактера и будућности на основу задњице умјетност која се практиковала још у Вавилону, Индији, античкој Грчкој и Риму и на основу које се предвиђало здравље, као и будући успјех појединца.

"Румпологија је читање редова, линија, пукотина и набора на задњици и божанског карактера појединца, као и разумјевање онога што се десило у прошлости, а води нас ка будућности", сматра она.

Џеки Сталоне каже да лијева и десна половина задњице откривају прошлост и будућност. Десна страна открива шта се дешава у лијевој хемисфери мозга, док лијева страна задњице представља десну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана