Умро од алкохола, пробудио се у мртвачници, па вратио на журку

Агенције
Умро од алкохола, пробудио се у мртвачници, па вратио на журку

Један Рус пробудио се у мртвачници након што је проглашен мртвим, преносе локални медији. Он је прије инцидента био на забави на којој је попио велику количину алкохола. Ипак, оно што је још занимљивије је да се послије "чудесног буђења" вратио на журку.

Мушкарац се онесвијестио након што је попио превише алкохола, па је грешком проглашен мртвим. Овај случај на истоку Русије је пријављен у сриједу, али није сасвим јасно када се тачно догодио.

Мушкарчеви пријатељи позвали су хитну помоћ, а медицинско особље га је прогласило мртвим прије него што су га одвели у мртвачницу. Ипак, човјек се "вратио међу живе" док док се налазио у хладњачи у мртвачници.

"Те ноћи били су попуњени капацитети локалне мртвачнице. Тијела су била не само на полицама, него и на поду хладњаче, гдје је премештен наш "мртав" херој", изјавио је портпарол полиције Алексеј Стојев.

Човјек се у једном тренутку пробудио не успијевајући да схвати гдје се налази. Свијест му је била помућена због утицаја алкохола, а у мраку је осјетио да су му удови потпуно хладни. У страху је пожурио према вратима, али су она била закључана.

Почео је да виче за помоћ и да лупа по вратима. Када су га чули стражари, пријавили су случај љекарима, а они су га прослиједили полицији. Када су полицајци отворили врата, "човјек који је васкрсао" излетио је у паници из собе. Испитали су га и затим пустили, преноси rt.com.

Када се вратио на забаву, његови пријатељи су и даље пили, али "у његову славу". Особа која је отворила врата онесвијестила се од шока. Сахрана се брзо претворила у журку "поновног рођења".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана