Украла картицу да би платила операцију скраћења прстију на ногама

Агенције
Украла картицу да би платила операцију скраћења прстију на ногама

Вашингтон - Једна манекенка са необичном тјелесном маном - има изузетно дуге ножне прсте - користила је информације са украдених кредитних картица како би себи платила уклањање деформитета, преносе агенције.

Цијена, права ситница: 6.000 евра.

Дениз Вајли, која се поред моделинга бави и глумом, морала је да оперише други и трећи прст на обје ноге зато што су, према њеном мишљењу, били предугачки.

На суду се чуло да се на клинику пријавила под лажним именом Дениз Стивенс и тврдила да ће њен отац, а потом и ујак, платити рачун кредитним картицама.

Болница је послије шест дана установила да су кредитне картице, чији су власници биле двије жене и један мушкарац, украдене. Вајли пориче оптужбе изречене на њен рачун и тврди да “не зна ни за какав проблем са плаћањем, нити да зна нити је учествовала у превари било какве врсте”.

Приликом изјашњавања на суду, тужилац Џон Траверси је рекао да се ради о чудном случају преваре због природе онога што је добијено преваром.

 - Није се радило о роби из продавнице или супермаркета, већ о услузи, а услуга се састојала у хируршком захвату на ножним прстима оптужене - рекао је тужилац.

Операција је била заказана за 9. мај, али, пошто новац није легао на рачун клинике дан прије операције, позвали су Вајли која им је саопштила да ће све трошкове сносити њен ујак. 

Потом је непознати мушкарац позвао болницу у Лондону и покушао да плати користећи три различите кредитне картице, али је свака од њих била одбијена.

Ипак, уплата је прошла преко ное три картице, тако да је Вајли ипак скратила прстиће.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана