УФЦ борац завршио у болници након што је грешком скочио главом на лед ВИДЕО

ГС
УФЦ борац завршио у болници након што је грешком скочио главом на лед ВИДЕО

УФЦ борац Мераб Двалишвили (30) доживио је непријатно искуство током необавезног трчања будући да је завршио чак и у болници.

Наиме, један од најбољих ММА бораца у бантам категорији наишао је на језерце те одлучио ускочити у њега мислећи да није смрзнуто. Међутим, након скока је посјекао главу на лед и гране.

Видео је објавио на свом Инстаграму, а потом и снимак како одлази с језера крвавог лица. Такође је морао отићи у болници гдје су му пружили помоћ.

"Мислио сам да ћу имати сјајан дан за тренинг и трчање у парку. Тада сам угледао језерце за које сам мислио да је прекривено снијегом. Али испоставило се да је било залеђено, а ту су биле и гране дрвећа. Чим сам пао, осјетио сам како ми кожа отпада. Али ништа болније није било од тога кад су ми је поново спајали. Сад је све у реду", написао је Двалишвили.

Добра вијест је чињеница да Мераб није теже повријеђен те се добро нашалио због ове бизарне несреће.

Иначе, Двалишвили се није борио откако је у аугусту побиједио Џона Додсона на УФЦ 252 евенту. Требао се борити с Кодијем Стаманом у децембру, али му је противник отказао због повреде леђа.

Тренутно има омјер 12-4 у професионалној каријери, док је у УФЦ-у на пет побједа и два пораза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана