Ученик цитирао Констракту на писменом, добио кеца

ГС
Foto: Агенције

Констракта је послије побједе на "Песми за Евровизију 22", постигла велику популарност, а њена песма "Ин Цорпоре Сано" постала је хит широм региона.

На друштвеној мрежи ТикТок појавила се објава једног ученика који је на писменом из српског језика написао стих из Констрактине пЈесме, а наставница му је дала – јединицу.

Наиме, он је на тему "Умјетност је мост који спаја времена и народе" на папиру написао "умјетница мора бити здрава", након чега је добио недовољну оцјену.

Констракта је данас на званичном Тик Ток каналу Евровизије апеловала на све фанове да обрате пажњу на текст њене пјесме.

"Здраво, моје име је Констракта и представљаћу Србију на овогодишњој Евровизији. Схватила сам да је остало још само 50 дана до такмичења, па вам предлажем да прочитате текст песме Ин Цорпоре Сано, тако се зове моја песма, и да "закопате дубоко", па у Торину можемо заједно одговорити на нека питања о њој", поручила је Констракта док је у купатилу прала руке, баш као на наступу који је привукао огромну пажњу јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана