Убиједила мужа да има Aлцхајмерову болест па му крала новац са рачуна!

Zanimljivosti dana
Foto: Pixabay

Жена из Конектиката је оптужена да је покрала свог мужа за огромну своту новца. Она је са банковног рачуна свог сада већ бившег мужа у последњих 20 година скинула готово невјероватних 600.000 долара. Ову крађу покушала je да прикрије наводећи мужа да мисли да има Алцхајмерову болест.

Дона Марино је ухапшена прије мјесец дана због наводне крађе новца у облику пензионих чекова, исплата радничких компензација и прихода од социјалног осигурања од свог супруга готово 20 година.

Када је ћерка открила папирологију везану за кредитне картице о којој њен отац није знао ништа, обавијестила је полицију, увјерена да је њена маћеха преузела контролу над породичним финансијама.

Тада је неименовани човјек признао да је оставио Дону да води финансије, јер га је она убиједила да муж има алцхајмерову болест.!

“Дона је објаснила када је (њен муж) желио да уђе у банку да изврши трансакцију, рекла му је да је последњи пут када је ушао унутра направио сцену због “његове” алцхајмерове болести, због чега га више неће она пуштати да уђе унутра како би избјегао срамоту, ” изјавио је полицијски поручник Грегори Борер.

Очигледно, дијагноза Алцхајмерове болести била је један од највећих страхова неименованог мужа у његовим каснијим годинама. Иако никада није видио пацијента с том дијагнозом, знао је да је његова мајка патила од алцхајмера, и то је Марини ( његовој жени) много олакшало да “засади зло сјеме” у његовој глави да и он има алцхајмерову болест.

Кћерка немнованог човјека то јест, покраденог мужа је изјавила медијима да је грозно гледати како је отац плаче јер је остао без 600.000 долара свог новца са рачуна банке.

Истраживачи су ухапсили Дону Марино прошле недјеље, али је касније пуштена и поново треба да се нађе пред судом.

Истрага је открила да је Дона Марино узимала новац са рачуна свог мужа и полагала га на рачун своје мајке. Рекла је полицији да је новац користила да “помогне својој породици“, да се не троши на скупе куповине или да оде на одмор, али је и даље оптужена за велику крађу првог степена и фалсификовање трећег степена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана