Твоја љепота ће нестати, али мој новац неће!

Агенције
Твоја љепота ће нестати, али мој новац неће!

Њујорк - Дјевојка која преко интернета тражи богатог супруга недавно је добила одговор и то од генералног директора финансијске корпорације Ј. П. Морган, преносе агенције.

“Млада и лијепа девојка”, како је себе описала на форуму, поставила је питање шта треба да уради како би се удала за богаташа:

- Бићу искрена. Имам 25 година и јако сам лијепа. Желим да се удам за човјека који зарађује најмање 500 хиљада долара годишње. Можда сматрате да сам похлепна, али по мени зарада од милион долара годишње у Њујорку спада у средњу класу. Оне које сам до сада упознала највише су зарађивали 250 хиљада годишње и то је, изгледа, моја горња граница. Међутим, то једноставно није довољно.

И због тога, овдје понизно постављам неколико питања:

1) Гдје се најчешће богате нежење друже? (Навести адресе барова у које излазе)?

2) На које животно доба да циљам?

3) Зашто је већина супруга богаташа просјечног изгледа?

4) Како одлучујете која ће вам бити супруга, а која само дјевојка?

Госпођица Прити”.

Госпођици је одговор убрзо стигао:

- Прочитао сам твој пост с великим интересовањем. Постоји много дјевојака које имају слична питања. Допусти ми да ти одговорим из професионалног угла. Мој годишњи приход је већи од 500 хиљада долара, што задовољава твоје потребе.

Са гледишта пословне особе, лоша одлука би била тебе оженити. Покушајмо то гледати као размјену “љепоте” за “новац”. Особа А пружа љепоту, док особа Б ту љепоту плаћа новцем. Међутим, овдје постоји један озбиљан проблем. Твоја љепота ће нестати, али мој новац неће. Чињеница је да се мој приход може увећавати из године у годину, док ти из године у годину тешко да можеш бити љепша.

Ако је вриједност нечега пала, ми ћемо је продати. Можда ће ти грубо звучати, али пропадањем твоје љепоте бизнисмен ће вас продати или дати под “закуп”. И пази дјевојко, свако са 500 хиљада долара годишње зараде није будала. Можда ће изаћи с тобом, али те неће оженити. Савјетовао бих те да одустанеш од своје потраге за богатим човјеком. Иначе, и сама можеш да постанеш успјешна и зарађујеш 500 хиљада годишње. Имаш веће шансе за то, него да се удаш за богату будалу”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана