Тужио жену јер му је родила ружно дијете

Aгенције
Тужио жену јер му је родила ружно дијете

Један Кинез тужио је супругу јер му је родила ружну кћер и суд је донио одлуку да жена треба да му плати 120.000 долара. Испоставило се да је супруга лагала о свом изгледу, односно прећутала да се подвргла низу естетских операција како би се уљепшала.

Многи људи имају обичај да враћају робу ако сматрају да то не одговара њиховим потребама. Но, један Кинез отишао је корак даље и „вратио" своју жену и уз то јој узео 120.000 долара у судској нагодби.

Јиан Фенг, који живи у сјеверној Кини поднео је захтјев за развод од супруге након што му је родила бебу за коју каже да је невјеројатно ружна, тврдећи да га је супруга намамила у брак јер је изгледала као љепотица, а заправо је ружна жена.

„Оженио сам супругу из љубави, но након што нам се родила кћер, почели су наши брачни проблеми. Беба је била изразито ружна због чега сам сумњао да ме супруга вара, да би се на крају испоставило да је била подвргнута бројним пластичним операцијама како би постала лијепа", рекао је Фенг.

То је случај лажног оглашавања, јер се испоставило да је његова некад вољена супруга потрошила више од 100.000 долара на естетске операције како би у потпуности променила изглед.

Будући да Фенг није знао за то, на суду је затражио и добио одштету од 120.000 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана