Тражи одштету од љубавника своје жене

Агенције
Тражи одштету од љубавника своје жене

РИМ - Један Италијан тужио је суду жениног љубавника од којег потражује 600.000 евра за “моралну штету” изазвану преваром.

“Оштећени” Италијан, који је војни официр, потражује 200.000 евра за себе, а 400.000 евра за своје двоје дјеце, 14-годишњу кћерку и десетогодишњег сина.

Овај случај, који је без преседана, почео је током ове седмице у граду Сполету у региону Умбрија.

Према наводима “оштећеног”, чије име није објављено, афера његове 39-годишње жене код ње је изазвала развој “опсесивног понашања које је изазвало уништење породичног живота и избјегавање њених брачних дужности”.

Преварени супруг, такође наводи да је афера код њега изазвала депресију. Он је суду приложио и медицинску документацију.

Наводни љубавник, 39-годишњи агент осигурања из Перуђе, инсистира да је он само добар пријатељ са женом, која је наставница и живи са супругом у градићу Сполету.

- Он негира да је био љубавник. Чак и да је то истина, сматрамо да може да води љубав с ким год хоће, без обзира да ли је та особа у браку, сама или разведена - рекао је адвокат туженог Марко Бруско, преноси британски дневник “Дејли телеграф”.

Он је нагласио да је прељуба можда некад била кривични прекршај у Италији, али то више није тако “јер не постоји закон којим је забрањено да човјек оде у кревет са супругом другог човјека”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана