Свађа мачке са сопственим репом: Урнебесан видео је хит на интернету!

Г.С.
Свађа мачке са сопственим репом: Урнебесан видео је хит на интернету!

Мачка је постала хит на интернету због своје урнебесне реакције на сопствени реп.

Осмогодишња мачка Тулип недавно је постала хит на интернету због своје свађе са сопственим репом. У видеу који је на ТикТоку прегледан скоро 9 милиона пута, Тулип бијесно гризе свој реп.

Разлог њене љутње је тужан

Мачка Тулип је спашена из склоништа, гдје је мјесецима била затворена у малом кавезу након што ју је власник оставио. Иако њена љутња на реп изгледа смјешно, заправо је симптом нервозе с којом се ова маца бори већ неко вријеме. Тулипин пут до проналаска дома пуног љубави није био једноставан.

Готово годину дана нико није желео да је удоми због њених проблема с нервозом. Али, сада је једна жена одлучила да је задржи јер ју је завољела и разумјела њене потребе. 

Свака мачка може пронаћи дом

Сада Тулип добија најбољу могућу негу, укључујући терапију за смањење нервозе, али њена редовна борба с репом и даље засмејава све који је виде. Жена која води бригу о Тулип, већ је навикла на тај призор, поготово када се мачка осјећа занемарено. Мачка можда има тренутке љутње, али је такође доказ да уз мало стрпљења и пуно љубави свака мачка може пронаћи срећан дом.

 

@ginaandjoel #funnyvideo #cat #catsoftiktok #funny #wednesday #cats #tabbycat #funnycats #funnycatsoftiktok #laughter #haha ♬ original sound - ginaandjoel

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана