Стигло извињење због "голфа" у терену!

GS
Стигло извињење због "голфа" у терену!

ЧАЈНИЧЕ - Дуел Купа Републике Српске "Др Милан Јелић" у сриједу је у Чајничу обиљежила једна крајње бизарна сцена.

Ову фер и коректну утакмицу, која је нажалост одиграна по јако тешком терену, око чега се Стакорина и раније оглашавала, напомињући да нема довољно воде да се терен одржава, обиљежио је и детаљ са почетка меча. Око 10 минута у терен је ушао непозвани гост са популарном "двојком" и стао на центар након чега је јучер одлични судија Немања Јовичић повукао екипе са терена.

Погледајте како је паркираан "голф 2" на терену у Чајничу (VIDEO)

Из Стакорине су се огласили данас кратким саопштењем и извинили за овај ненадани догађај.

- Наши момци су побједом од 1:0 голом Митрашиновића, изненадили фаворизовану Звијезду 09 и пласирали се у 1/8 Купа РС и тако наставили одличан низ на домаћем терену у новој сезони! Хвала и навијачима који су у великом броју пратили овај меч и бодрили наше момке до пролаза у даље такмичење у Купу Републике Српске.

Овај велики успјех нажалост у медијима пролази незапажено из разлога што је у фокусу инцидент који се догодио у уводу утакмице када је човек који нема везе са клубом, пробио заштитну ограду на улазу у стадион, и ушао на терен аутомобилом. Прекид је трајао око 5 минута након чега је аутомобил помјерен и утакмица је настављена.

Овим путем се извињавамо гостима на непријатности и још једном напомињемо да инцидент нема везе са Фудбалским Клубом Стакорина и да виновник инцидента није навијач клуба нити је присуствовао утакмици или био на трибинама стадиона.

Утакмица је прошла у фер и коректној атмосфери и дружењу двије екипе након завршене утакмице. Гостима желимо срећу и добре резултате у наставку такмичења у Првој Лиги РС, поручују из Стакорине, преноси Спортдц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана