Шта вам звијезде кажу за октобaр?

Супер жена
Шта вам звијезде кажу за октобaр?

У октобарском хороскопу, прочитајте каква ће бити ситуација на послу и како ће вас служити љубав и здравље.

Јесен је и званично почела стога прочитајте шта вам звијезде савјетују када је месец септембар у питању...

Ован

ПОСАО:

Важан пердиод за све припаднике овог знака. Бићете у тежој позицији јер морате да се изборите за мјесто под сунцем. Бићете у могућности да се одлучите шта даље да радите. Чини вам се да сте све замислили и испланирали али тежак период и даље је пред вама. Мораћете као прави ратник да имате стратегију током октобра како би каснија јесена и зима били много срећнији период за вас и пословно лакше и успјешније. То важи посебно за оне који имају идеју да раде неки нов посао или планирају од зиме свој приватан бизнис. Морају да буду спремни већ сада за нове идеје и планове. Ово је добар период за сарадњу странцима, а повољна сарадња са Вагом, Близанци или Бик.

ЉУБАВ:
Веома сте заљубљиви и склони авантурама посебно у периоду октобра. Имате потребу да нешто промјените. Мораћете да се стабилизујете током мјесеца, мада то ће бити тешко јер се може догодити повратак старе љубави или да вам се свиди неко са ким радите. Зато, будите опрезни јер сваки Ован зна да се увуче у проблем ако нема јасну визију о свом љубавном статусу. Особа која је рођена у знаку Стријелаца или Лава, мада може чак то да буде и Риба, може помутити воду или мозак једног Овна. То су знаци који су тренутно интересантни ватреном ратнику као што је Ован. Љубав је увијек отворена тема и најзанимљивије поље живота за Овнове.

ЗДРАВЉЕ:

Треба обратити пажњу на грло и синусе.

Бик

ПОСАО:

Бикови су посебно надахнути у овом периоду. Посебно ће бити плодан за нове идеје. Водолија је знак која представља поље каријере и зато треба да будете отворени за сарадњу са припадницима овог знака. Вама би било добро да радите са ваздушним знацима, али као сваки припадник земљаног елемента ви ћете се окренути вашим сродницима, а то су Јарац и Дјевица. Бићете устремљени на велике зараде и велики новац. Уколико сте планирали неки пословни пут, онда нека то буде средина мјесеца, а дестинација нека буде ближа вашој земљи. Новац који очекујете дуже вријеме мора да вам се врати до краја мјесеца. Треба да обратите пажњу на особе које су рођене у знаку Рака, Ована и Бика. Они вам могу бити од помоћи.

ЉУБАВ:

Вама се савјетује да пазите у овом периоду. Посебно мушке особе рођене у знаку Бика. Љубав или боље речено тајна љубав вам долази преко посла. Неко је бацио око и то крије, али како вријеме и мјесец тече, полако ћете открити о коме је ријеч. Жене које су слободне, имају шансу да ступе у везу са спортистом или мушкарцем који воли физичку активност, а посебно са кошаркашем. Они који су у вези или браку могу имати проблематичан период јер ће их посао одвајати и пружити им мање шансе да се окрену љубавној заједници. Добар љубавни период са особама рођеним у знаку Јараца, Рибе и Лава.

ЗДРАВЉЕ:

Чувајте се хладног времена. Они који имају проблем са дисајним органима не би било лоше да користе топле напитке.

Близанци

ПОСАО:

Близанци су спремни увијек на промену, па ће бити тако и у овом периоду. Ово ће бити добар период за едукацију и додатно знање кога вам никад није довољно. Посебно је наглашено да ћете имати превише посла иако вам се сада чини да нећете имати толико обавеза. Неке планете ће вам донијети потешкоћа у пословању Бићете, помало у страху, спремни да се суочите са промјенама које су повољне за вас и које живот значе. Особе у знаку Јараца, иако превише конвенционалне за једног Близанца, биће од помоћи и користи, а постоји могућност и за добру сарадњу са Овновима и Лавовима. Ово је добар период и за одлазак у иностранство. Један пријатељ може да вам буде и пословни сарадник на том путовању.

ЉУБАВ:

Ово је тежак период за љубав и однос са партнером. Вјероватно ћете завршити једну дужу везу која је наводно личила на праву, али није била то. Тајна веза никако не прија Близанцима и често се уплићу у неке ситуације из којих се извлаче јако тешко. За вас је најбоље да се опустите и одморите тако да можете полако да скупите снагу за боље сутра. Никако не треба да будете са особама које су у квадратном аспекту са вама. Стријелац је увијек супротност која вас привлачи. То је изазов који вам треба. Одлазак на путовање са партнером увијек може да поправи расположење. Слободни Близанци имаће једну кратку, али по утиску веома снажну љубавну аферу коју ће јако тешко моћи да забораве. Али, вријеме лијечи све.

ЗДРАВЉЕ:

Посебно треба обратити пажњу на притисак и на бубреге. Могућа је прехлада.

Рак

ПОСАО:

Опет сте се уплели у ситуацију која није за вас. Вјероватно рачунате на помоћ пријатеља који су рођени у знаку земљаних сазвијежђа. Неки Јарац или Бик могу да буду од велике помоћи и користи. Још увијек имате проблем на пословном нивоу и сигурно је да можете да будете несигурни или у страху јер можете имати пословни слом. Али, како сте ви особа са јаком интуицијом, онда је то теже да се деси. Можете да очекујете да будете у добром односу са пословним партнерима из иностранства од којих чекате неки битан одговор. Добар период за почетак новог посла или сусрета са људима од ауторитета било које категорије може да се деси од десетог у мјесецу.

ЉУБАВ:

За Рака је најважније да осјећа праву емоцију. Он не може да буде сигуран у нешто што је неискрено или нестабилно. Посебно особе које су саме и нису у сталној вези могу да буду у доброј енергији током овог мјесеца и да уђу у прилично динамичну и харизматичну везу са једном Водолијом која их може тотално промијенити и дати им посебан дах и живот у неочекиваном и несвакидашњем. Ракови у браку или вези могу да имају проблем јер ће их посао одвајати од куће и партнера. Ако је ваш партнер неки фиксни знак као што су Бик или Шкорпија, онда би требало да будете опрезни јер су то јаки знаци који не трпе неисхитрене потезе. Обично се одмах увреде и настаје свађа, а самим тим и одвајање. Да бисте то избјегли, будите умјерени и помало повучени, онако како ви то добро знате.

ЗДРАВЉЕ:

Морате да посјетите љекаре. Посебно се ставља акценат на стомак и проблем са бешиком.

Лав

ПОСАО:

Овог мјесеца бићете посебно везани за иностранство. Чини се да ћете цијеле године бити често на краћем путовању и то кретање ће вас одржавати у добром расположењу. Тако ће и посао који будете започињали у овом мјесецу имати исти ефекат. Самопоуздање ће бити веће и имаће пораст у сваком смислу. Помоћ ће увијек добро доћи, а ако долази од особе женског пола, онда сигурно можете рачунати на једну општу сигурност. Рјешавање судских процеса у овом мјесецу је важно посебно. Искористите сигурност коју имате и енергију која вам помаже да се покренете. Ви волите динамику и рјешавање пробллема на суду вам чак може и пријати. Неко ко није рјешио стамбено питање, има могућности да ријеши то у овом мсецу.

ЉУБАВ:

Доста добар период за љубав. Ви сте особа која воли тајне везе, па ћете и овог пута да се уплетете у везу у којој сте некада били. Иако је помало необично да са бившом љубави имате тајну везу, то ће све трајати јако кратко. Ово је период када треба да заокружите осјећања и да се окренете себи и својим унутрашњим вредностима. Слободни Лавови који жуде за узбуђењем могу да очекују занимљив сусрет и то преко пријатеља. Ту се налази особа која ће бити ваша сродна душа. Лавови у браку би требало да пазе на комуникацију са партнером посебно када разговарају о новцу.

ЗДРАВЉЕ:

Будите опрезни ако радите тежак физички посао. Можете прехладити стомак.

Дјевица

ПОСАО:

Ви се накако лепите за погрешне људе и сараднике. Зато би требало да будете у већој опрезности када бирате сараднике. Често имате криво схватање о људима са којима радите. Мислите да су сви радни и вриједни као и ви .Али, није тако као што мислите. Док ви дубоко планирате и радите напорно, други желе да се ослободе обавеза или пребаце лопту у ваше поље. Често размишљате о другима и њиховој помоћи. Треба да се окренете себи и породици ако је имате и да капитал усмјеравате у кућу, а не ван ње. Дуг који имате да вратите ћете средити до краја мјесеца. Почетак октобра биће помало напоран, али ће сигурно бити дуго очекиваног новца. Особа која је рођена у знаку Јарца или Рибе може да вам помогне око посла и сарадње са новим клијентима.

ЉУБАВ:

Марс у вашем сазвијежђу вас може посебно чинити нервозним. Емотивно се јако тешко изражавате, чак сте склони свађама и лошем понашању према партнеру. Жене Девице ће имати проблем у браку и у самом односу са супругом, док ће мушке Дјевице у браку бити окренути самоћи. Тешко ће показивати жељу и потребу за љубављу. Слободне Дјевице би требало да иду на краћи одмор јер је то прави лијек и еликсир за ново познанство. Добар однос у љубави можете имати са Водолијом, Биком или неким ватреним Овном. Покушајте да се бавите јогом или неким другим алтернативним правцима који смирују нерве и помажу у односу са околином и партнером.

ЗДРАВЉЕ:

Грло ће вам бити преосјетљиво. За оне који имају проблем вишка килограма, савјет је да се крећу више да не би прешли на вишу инстанцу болести, а то је дијабетес.

Вага

ПОСАО:

Ви сте у добром пословном периоду. Као сваки ваздушни знак, добро се осјећате када вам на послу све иде од руке. Водолија ће вам бити најбољи сарадник и са њима морате да направите добар пословни дил. Мада ви имате и добру карму са Јарчевима и Биковима. За сада је добро да се окренете овим сарадницима и направићете сигурно нешто што се зове добар посао. А једној Ваги више и не треба. Путоваћете доста током мјесеца, мада сада је боље да правите посао у свом граду или земљи. Незапослени ће имати шансу да раде нешто креативно и несвакидашње. У сваком случају, ово је један од бољих мјесеци у години за Ваге.

ЉУБАВ:

Узбудљив социјални живот, окружење, велике могућности за изласке и дружење може једну Вагу да доведе до особе која ће бити права љубав и емоција у овом тренутку. Неће вам бити досадно са Лавом, Раком или Водолијом. То су сличне енергије које вама отварају пут за емоције. Треба да схватите дружење озбиљно, јер ћете бити у прилици да остварите из пријатељства љубав. Ваге у браку или вези су у опозицији са партнером. Неразумјевање, повишен тон, свађа, неслога и дисхармонија нису сигурно пут у срећни живот. Морате да се преиспитате шта ви желите и шта ваш партнер може од тога да вам пружи.

ЗДРАВЉЕ:

Можете имати проблема са стомаком и бубрезима. Чак не би било лоше да се и штитна жлијезда прегледа.

Шкорпија

ПОСАО:

Склони сте доброј организацији и сарадницима који нису баш јаки и способни као ви. Можете имати извјесне проблеме током мјесеца са особама из вашег окружења. Требало би да пазите на сараднике који су често неспретни или расејани. Код вас се зна тачно гдје је шта. Добар период за зараду и увећање новца биће послије десетог у мјесецу. Особа рођена у знаку Бика и Дјевице је потенцијални пословни сарадник, а посебно ако има везе са иностранством. Пред крај мјесеца можете имати увећање трошкова.

ЉУБАВ:

Ов је добар период за љубав. То ће посебно да осјете особе које су саме и нису биле у вези са неким дуже вријеме. Ново познанство и ново надахнуће ће бити прави пут у срећну заједницу. Шкорпије у браку су склоне тајним везама. Посебно мушке. Они мисле да могу све и да свако може да буде њихов. Али није тако. Веза са особом рођеном у земљаном знаку може да вам поквари план. Морате да будете опрезни шта говорите и шта обећавате. Можда ће Дјевица прећи преко ваших идеалних прича, али Бик или Јарац не. Жене у браку ће бити на удару једне занимљиве Водолије.

ЗДРАВЉЕ:

Повишен притисак, болови у ногама и грчеви у мишићима могу бити чести током овог мјесеца.

Стријелац

ПОСАО:

Увијек расположени за рад, посао и комбинације које дају такмичарски дух. То је тај Стријелац који има среће када други немају. Ово је добар период за нове договоре, али је посебно наглашено иностранство у другој недјељи мјесеца. Ту ћете заправо и направити прави пословни дил са особама у знаку Ован, Јарац или Дјевица. Како се ствари мијењају на боље, тако ћете и ви да будете сам свој газда, али и да добијете могућност да зарадите велики новац.Имате заиста повољан период да направите посао који ћете радити до краја ове године и имати користи од њега. Оне Стрелчеве који су без посла, очекује преокрет. Један телефонски позив ће вам промјенити живот.

ЉУБАВ:

Увијек нека занимљива ситуација код вас. Зрачићете валиком харизмом и привлачношћу у овом периоду и сви ће вам бити веома наклоњени па ћете тако имати прилику да упознате особу која је спортског духа или можда особу која се бави неком уметношћу. Они који су у вези или браку треба да се окрену забави или друштвеном животу. Морате да се више експонирате кроз социјални живот са партнером, јер тако враћате повјерење један другом, али и уносити разноликост у ваш брак или везу. Ово је повољан период за љубав са Шкорпијом, Вагом и Овном.

ЗДРАВЉЕ:

Претјеривање у храни и алкохолу може бити проблем.

Јарац

ПОСАО:

Особе рођене у овом сазвијежђу осјетиће потребу да треба улагати у разне пројекте који ће бити и касније исплативи. Чини се да некако овај период и јесте плодан за Јарчеве јер утицај позитивних аспеката увећава жељу и амбицију. Наравно, истрајност може бити пријатељ у другој половини мјесеца када се прави аспекат који тјера да се ради још више и енергичније. Тимски рад је важан и препоручљив јер се тако најбоље успијева како у самој реализацији замишљеног посла тако и у реализацији онога што се ради. Кредити могу бити потребни, али само ако је у питању мања количина новца. У послу вам може помоћи брачни пар или особа у знаку Овна. Овај мјесец појачава интуицију и сваки контакт са пријатељима даје могућност да се посао одради како треба.

ЉУБАВ:

Обично се у овом периоду враћају старе љубави па то може да буде нешто што вас чини задовољним и срећним у овом тренутку. Не би било лоше да се опустите и пустите тог неког да вам открије своју емоцију. Јарчеви који су сами имају прилику да се емотивно остваре са неком особом из знака Рибе или Водолија. Они који су у браку или дужој вези могу да одахну јер ће их партнер обрадовати и изненадити једним занмљивим поклоном. То свакако може бити лијеп ресторан или краће путовање. Јарчеви воле екстремне спортове, па ово може бити предлог за даље уживање са партнером.

ЗДРАВЉЕ:

Будите пажљиви када је хладно. Јак вјетар и лоше одијевање могу донијети проблеме са грлом и плућима.

Водолија

ПОСАО:

Добар период за новац. Зарада може бити увећана, а можете привлачити пажњу других вашим буџетом. Имаће неколико лоших потеза током мјесеца који могу да буду промашај у датом тренутку. Али, ви као сваки иноватор знате да се брзо прешалтујете на боље, па ће бити у другој половини мјесеца мање пословних трзавица и стресова. Имаћете добру сарадњу са ватреним и земљаним знаковима. Потрудите се да се договорите са једним Биком или Јарцем јер ћете бити у прилици да са њима сарађујете и наредмог мјесеца који ће бити посебно значајан за вас. Незапослени треба да траже посао у области технике.

ЉУБАВ:

Постоји доста сујете и сумње у вашем карактеру. Ви сте особа која воли себе. И по цијену да изгубите партнера, ви ћете да останете при своме и заштитићете ваш его. Ипак, то не значи да не треба да обратите пажњу и на друге. Често ваш став да ви све најбоље знате зна да увреди и повреди друге. Ако сте усамљени, онда ћете имати прилику за ново познанство на неком пријему или рођендану својих пријатеља са особом која ће бити отмена, али као и ви, егоистична. Добар однос са другом Водолијом, Овном, Лавом и помало са особом у знаку Јарца, али под условом да је рођена у трећој декади знака.

ЗДРАВЉЕ:

Пазите на кичму, ноге и вене.

Рибе

ПОСАО:

Овај период вам омогућује да се више ангажујете на пољу посла. Природна помоћ са неба постоји од оног момента када покренете свој унутрашњи дух. За Рибе је важно да раде оно што воле и једино тако може доћи до потпуног испуњења. Промјена радног мјеста је извјесна. Ваше окружење постаје напорно, а промјена сарадника и нова познанства појачавају интуицију и дају могућност напредовања и увећања финансија. Посао који треба да склопите у другој половини мјесеца ће сигурно бити плодоносан како за вас тако и за ваше сараднике или уколико сте негдје надређени, за ваше раднике. Добар посао вам слиједи са Вагом, Стријелцем или Јарцем.

ЉУБАВ:

Вјероватно сте завршили неку тајну везу. Лоше се осјећате и то ће да потраје током мјесеца. Биће вам тешко да се саберете и кренете даље. Имали сте буран период који је сада завршен и треба да се окренете новим љубавима са више отворености и искрености. Добар период слиједи од средине мјесеца за ново познанство. Имаћете прилику да се упознате са особом из земљаног знака која ће вам пружити стабилност. Послушајте понекад савијет пријатеља. Можете бити у окружењу занимљивих и харизматичних особа који могу бити заиста право друштво и добри пријатељи за вас. Рибе у браку или вези морају да остваре искренију комуникацију са партнером.

ЗДРАВЉЕ:

Проблем са венском циркулацијоми често нерасположење. Физичке вјежбе би помогле код отклањања лакше депресије.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана