Шта да је Бил Гејтс ваш Дједа Мраз?

Aгенције
Шта да је Бил Гејтс ваш Дједа Мраз?

Један корисник Redditа био је шокиран када је сазнао да је „Бил" који јој је путем овог сајта био додjељен као тајни Дjеда Мраз заправо био Бил Гејтс.

„Помислила сам да Бил звучи као пријатељски момак", изјавила је Рејчел на Redditу.

„Заправо, имала сам цијелу слику његовог изгледа у глави – јадни Бил покушава да се избори са мојом листом жеља препуном шминке, лакова за нокте и сјајних ствари. Да будем искрена, било ми га је жао".

Бил Гејтс јој је поклонио плишану краву заједно са донацијом непрофитној организацији Heifer International и књигу „Journeys of a Lifetime".

„Прва ствар коју сам приметила била је плишана крава. Нисам знала да сам оставила такав утисак, али сам је узбуђено додала својој колекцији меда и других дивних створења".

А онда је Рејчел примjетила и слику Била Гејтса на којој држи све њене поклоне.

„Тек тада сам схватила. Сви поклони које сам добила били су од Била Гејтса! Брзо сам отворила књигу и видела љепу поруку од Била који ми је пожелео срећне празнике и срећан рођендан. Била сам шокирана".

Рејчел је такође схватила и да је направила малу погрешку када је испуњавала своју листу жеља која је била послата Гејтсу.

„Жао ми је због тога што сам на своју листу жеља ставила iPad, то је било заиста незгодно", написала је на Redditу.

Рејчел је такође изјавила да је Гејтсов поклон био савршен и да је искрено захвална на томе што је одвојио вријеме да јој пронађе одговарајуће поклоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана