Србин поставио урнебесан оглас, свима је смијешно осим његовој жени

Г.С.
Србин поставио урнебесан оглас, свима је смијешно осим његовој жени

Огласи половних аутомобила одувек су за мушки дио популације чинили сам врх интересовања. Неки гледају да би купили, неки чисто из знатижеље, али има и оних који траже огласе само да би се слатко насмијали.

Један урнебесан оглас освануо је на познатом сајту за продају аутомобила.

Помислили бисте ништа чудно, то и јесте поента. Међутим, због текста у огласу овог господина су прогласили "богом маркетинга".

Његов оглас преносимо у цјелости:

– Ауто у топ стању, без скривених мана. Ентеријер као нов, два сета фелни са гумама, гаражиран, редовно сервисиран, у ауто сипан искључиво МаџМотион, фабрички затамљен са БОСЕ музиком. Продајем га искључиво зато што је жена уградила си*е и уста и рекла ми је да не иде више да вози шалтач, хоће аутоматик и да јој брбоће из ауспуха. Радним данима можете погледати кола, викендом сам на пецању… Тада можете погледати жену. Хвала.

"Кладим се да сви иду да погледају ауто викендом", "Овом брату треба подршка, није му лако", "Е, тако се продаје ауто, постане вирал. Ко зна колико му је људи тражило слике жене, нема их на огласу", "Долазим викендом"… Ређали су се коментари твитераша који су се слатко насмијали огласу непознатог човјека чији се твит сваки године изнова дијели.

Нисмо сигурни колико би се његова супруга сложила са оним што је написао, али ако им је био циљ да што прије продају ауто – онда су дефинитивно успјели, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана