Сликала хаљину за продају, грешком усликала и себе без гаћица

Агенције
Сликала хаљину за продају, грешком усликала и себе без гаћица

Када је постављала фотографију жуте хаљине коју је жељела да прода на "и-беју", Ејми Џоунс није ни сањала да је потенцијалним купцима понудила далеко више него што је жељела.

Фотографишући своју жуту хаљину коју је жељела да прода на "Ибеју", популарном сајту за онлајн аукције, Ејми Џоунс није примјетила да је усликала и свој одраз у огледалу. И то какав одраз: у тренутку сликања носила је само грудњак, без гаћица.

Несвјесна кикса, окачила је фотографију на "Ибеј" и преко ноћи постала интернет звијезда. Потенцијални купци видјели су фотографију и одмах је подјелили са пријатељима на Твитеру, а слика је, како то обично бива, наставила да се шири Интернетом.

Послије тога је хаљина досегла астрономску цијену на "Ибеју", па има оних који не вјерују да је у питању случајност, већ добар маркетиншки потез непознате дјевојке. Провокативна фотографија убрзо је замијењена другом на којој се види само хаљина, али је прва била видљива довољно дуго да привуче масовно интересовање.

Девојка се касније и шалила на свој рачун.

"Хаљина коју су видјеле хиљаде. Никад није ношена на голо тијело", написала је она на "Ибеју".

Када се подвуче црта, Ејми Џоунс и није тако лоше прошла: хаљина чија је почетна цена била 20 евра, на крају је достигла астрономских 185.000!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана