Скандал на Дечјем карневалу: ТО Лесковац се извињава због стриптиза

Г.С.
Скандал на Дечјем карневалу: ТО Лесковац се извињава због стриптиза

ЛЕСКОВАЦ - Туристичка организација Лесковац (ТОЛ) се извињава због плеса у доњем вешу на градском тргу, у склопу Дечјег карневала, због чега се подигла велика прашина у јавности, кажу да су и сами били изненађени.

Туристичка организација Лесковца упутила је извињење грађанима Лесковца и широј јавности и замолила за разумијевање за спорни наступ акробатске групе на “Карневалу Лесковац” за који, како наводе у тој организацији, осјећају моралну одговорност.

Ријеч је о перформансу у доњем вешу, са плесом какав се изводи у стриптиз клубовима, а изведен је на овогодишњем Дечјем карневалу у Лесковцу, што је изазвало мноштво негативних реакција на друштвеним мрежама.

Како је саопштила Туристичка организација Лесковца, акробатска група „УСБ” из Ниша учествовала је на Фестивалу ватре на “Карневалу Лесковац” пети пут за редом. Четири претходна наступа изазивала су одешевљење код публике, па су их, наводе, и ове године, пети пут ангажовали.

- По први пут део њиховог перформанса је био спорни плесни наступ. Као дугогодишњи сарадници, мислећи да ће њихов наступ као и претходних година бити на високом професионалном нивоу, на наше велико изненађење, изведена је плесна течка где смо и ми као организатори били изненађени оним што смо видели - наводи се у саопштењу.

У моменту су, како наводе, размишљали да прекину спорни наступ, али таквим прекидом, сматрали су да би смо изазвали још већи скандал и пометњу у програму.

Након четворогодишње сарадње, а сходно проблему који су направили на петом наступу у Лесковцу, Туристичка организација Лесковца наводи да се та акробатска група никада више неће појавити на Карневалу Лесковац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана