Серијски варалица има четири жене: ''За мене не постоје ограничења у партнерству''

ГС
Серијски варалица има четири жене: ''За мене не постоје ограничења у партнерству''

Један је мушкарац објаснио да се одлучио оженити и живјети с четири жене у покушају да се избори са својом овисношћу о преварама.

 Серијски варалица

Још од раног дјетињства самопризнати серијски варалица Џероми  - који ће ускоро пожељети добродошлицу својој петој жени у породични дом - схватио је да му је тешко остати вјеран и осјећао се као да му једна жена сама по себи једноставно не би била довољна, преноси ''Мирор''.

Као резултат тога, на крају би повриједио дјевојке с којима је излазио, излазио би с више дјевојака у исто вријеме и постојано се пробијао кроз неколико, врло краткотрајних веза. Џероми је пронашао срећу кроз полиаморију - праксу у којој има више романтичних партнера уз потпуни пристанак свих укључених - и каже да постоје разне предности имати четири жене.

- Осјећао сам се као да сам у здравственом одјелу сваког викенда. Имао сам више партнерица. Никада нисам осјећао да једна жена може постићи све што желим - признао је.

Постигли договор

Међутим, прије пет година је коначно упознао партнерицу којом се желио оженити. За њу каже да зна кухати, чистити и да је добра у кревету.

Пар се успио помирити и на крају вјенчати, одлучивши да би затворена полиаморна динамика била најбољи пут за њих. Овакав договор једнако је добро функционирало за Јасмин, која је сматрала да би немоногамна веза боље одговарала њезиним потребама као бисексуалне жене.

Јасмин је открила: ''Потичем из хришћанске породице, никад нисам имала храбрости направити оно што сам стварно жељела. Тако да ми је с њим било угодније радити ствари које сам жељела.'' Џероми и Јасмин имају политику да сљедећег партнера који ће ући у њихову везу треба одабрати жена, а не Џероми.

Другу супругу Деју у њихов је живот увела Јасмин. Убрзо након што се уселила, Деја је у везу увела Бабy Јасмин, која се представља као ''Т''. Т је прво постала дио групе као њихова визажистица, али убрзо је привукао њихов алтернативни начин живота. Скупина се сада припрема дочекати своју пету жену, Катару.

Негативни коментари

- Немамо максималан број људи у вези. Увијек ћемо имати тај сигуран простор за додавање - додаје Јасмин.

Иако су добили много негативних коментара, ова група не допушта да туђа мишљења допру до њих, знајући да им њихов начин живота одговара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана