Сеоски фудбал - Фејсбук страница која је насмијала цио Балкан

Агенције
Сеоски фудбал - Фејсбук страница која је насмијала цио Балкан

Да је наш фудбал често смјехотресна појава - зна свако ко овдашњи фудбал прати. А и ко не прати. Има ту свега и свачега, чак и у ономе што елитом називамо, а можете мислити чега све има у нижим лигама. Не, заправо... Не можете ни да замислите. Захваљујући једној Фејсбук страници то вам је сада омогућено.

Прије само 16 дана на чувеној друштвеној мрежи настала је страница "Сеоски фудбал", са циљем да објављује фотографије и снимке са занимљивостима из нижих лига.  

До прије недјељу дана, објаве ове странице пратило тек неколико стотина људи. Сада се тај број мјери десетинама хиљада, а зашто је то тако - само дјелимично ће вам посведочити ови детаљи.  

"Утакмица претпоследњег кола Друге општинске фудбалске лиге Ваљево, које су одиграле екипе Ставе из истоименог села код Медведника и Задругар из Лопатња код Осечине, прекинута је у у 89.минута под необичним околностима: Утакмица је прекинута при резутлату 1:1, када је замењени играч Задругара Славко Јовић, незадовољан одлуком судије Милоша Тадића из Ваљева, узео једину лопту коју су екипе имали".

Уз фотографије и текстуалне записе, ту су и занимљиви снимци, попут голмана који се на мечу Дунавац Гроцка - Бродарац толико изнервирао игром својих саиграча - да је намјерно дао аутогол:

Да не дужимо превише, клик вас води до странице "Сеоски фудбал". Уживаћете, уопште не сумњамо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана