Секс скандал у српском затвору: Инспекција ухватила управника у врло непријатној ситуацији

Агенције
Секс скандал у српском затвору: Инспекција ухватила управника у врло непријатној ситуацији

Управник притворске јединице у Пироту Д. Ц. (55) суспендован је са посла јер га је комисија Министарства правде "ухватила на гомили" са швалерком у канцеларији.

Како преноси "Ало!" њега је изненадила контрола и затечен је поред радног стола са спуштеним панталонама, док је швалерка била скроз гола! Одмах је суспендован због теже повреде радне дужности и прети му отказ.


Извор из пиротског суда испричао је да већ неколико дана цио град препричава детаље секс – скандала у притворској јединици.

"Знало се да Д. Ц. после радног времена често посећује једна пријатељица. Посећује га у канцеларији притворске јединице која је на спрату зграде Основног суда. Иако сви запослени зазиру од њега јер је строг, неко се очигледно охрабрио и пријавио га надлежнима у Нишу, пошто је пиротска притворкса јединица под управом нишког казнено-поправног завода", пише "Информер" позивајући се на изворе из затворске јединице.

Убрзо је трочлана комисија послата у контролу у Пирот.

"Упали су у канцеларију без најаве и затекли га ‘на гомили’ с љубавницом. Панталоне су му биле испод колена, ваљда је успео само гаће да подигне, али је љубавница остала разголићена пред њима и у потпуном шоку. Д. Ц. није могао да се снађе јер чувари нису имали времена нити су смели да га обавесте о доласку комисије. Морали су одмах да им откључају врата, а самоуверени управник се није надао да ће се неко осмелити да без његове дозволе уђе у канцеларију", објашњава саговорник.

Управа КПЗ "Ниш" није жељела да коментарише случај, осим што је потврђено да је управник суспендован због повреде радне дужности и да се случај испитује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана