Седмични хороскоп (од 14. до 20. јуна 2014.)

Глас Српске

Ован, 21.03 - 20.04

                 Ушли сте у повољнији период, тако да ће вам се указати шанса да нешто и зарадите. Уз подршку са стране и мало труда, учинићете чудо. Планирате нове почетке. Интуиција говори да ћете имати успјеха, а ви у њу вјерујете. Припремите се и за извјесне пословне проблеме. Све иде у рок службе, па и проблеми који се из дана у дан нагомилавају.

Бик, 21.04 - 20.05

Доносите одлуку која из коријена мијења начин живота. Требало је да прође доста времена да се то догоди, а сада рјешавате да невољама окренете леђа. Или сте озбиљно болесни или здрави. Средине нема. Важно је да знате којој категорији припадате и да се сходно томе понашате. Савјет: Страх од промјена постоји, али морате мало и ризиковати.

Близанци, 21.05 - 20.06

Посједујете пуно снаге за борбу са проблемима; још кад томе додате нечију подршку... Период убирања ловорика за вас тек почиње. Љубоморне сцене представљају саставни дио љубавне игре. Партнер увијек нешто забрља. Можда то чини намјерно, чинећи везу узбудљивијом. Ко би знао? Односе са људима градите на повјерењу.

Рак, 21.06 - 20.07

Покушаћете да направите равнотежу између приватног живота и посла. То ће бити компликовано, јер обавезе вребају са свих страна. Читава седмица је у знаку тешког рада и жеље за доказивањем. Подједнако вам је стало да задовољите и сујету и џеп. Уколико обраћате пажњу на детаље, можете лако направити грешку.

Лав, 21.07 - 21.08

Судбина вам је наклоњена. Постижете неочекивани успјех, што годи свакој, па и вашој сујети. Задовољни сте. Промјена слиједи, само различита код особа различитог темперамента. Они који су били здрави могу наредних дана имати проблема, и обрнуто. Слабе тачке организма су срце и јетра. Немате разлога да будете сујетни, али ни несигурни.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Креирате судбину ослањајући се искључиво на властите снаге. Срећне околности вам иду наруку, па сте задовољни. Са партнером сте у чврстој и стабилној вези. Нико вас не може раздвојити. Пуно страсти нуди вам ватрени Ован. Прихватите изазов. Будите опрезни. Иако морате да радите више ствари у исто вријеме, покушајте да смањите ризик.

Вага, 23.09 - 22.10

Промјене које вам се дешавају само су нормалан слијед околности. Можда су нагле, јер не дозвољавају да колебљивост Ваге дође до изражаја. Нисте баш радно оријентисани. Налазите се дуго у фази стагнације, што је почело да вас забрињава. Не клоните духом, већ засучите рукаве. Савјет: Стрпљење, стрпљење и само стрпљење.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Одлучујете се за нов пут којим трасирате будућност. Желите да успијете не бирајући средства. Неочекивани догађаји дочекали су вас неспремног. Комуникативни период траје. Око вас су све сами Бикови и Близанци. Пошто не знате за кога да се опредијелите, бирате обојицу, али и лажете обојицу. Све чините дупло.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Ова седмица је у знаку амбиције, упорности, али и меланхолије. Биће од свега по мало, а досаде најмање. Властитим залагањем остварићете запањујући успјех. Нуди вам се унапређење у свим друштвеним дјелатностима, политици и науци. Новчани добитак. Пошто је нервни систем благо угрожен, акценат треба ставити на смиривање нервозе.

Јарац, 21.12 - 19.01

Ових дана се понашате у свом стилу. Допада вам се нешто што друге чини равнодушним. Ексцентрично понашање и жеља за слободном акцијом су у реду. Неконвенционални сте и оригинални. Страхови, разочарења, депресивно понашање. То прикривате осмијехом, стварајући илузију да сте свемоћни. Кога заправо варате? Па зна се, самог себе!

Водолија, 20.01 - 18.02

У фази сте експанзије на свим пољима. Једино страх од губитка може да поквари добро расположење. На нов начин приступате љубави. Не оптерећујете се глупостима, јер сте хармонични, првенствено сами са собом. Околности су вам наклоњене. Искористите их. Савјет: Пошто сте свјесни да је окружење далеко од идеалног, дистанцирате се.

Рибе, 19.02 - 20.03

Тренутно вам је најпотребнији провод. Тек кад будете активни учесник весеља, схватићете да треба више пажње да посветите дружењима и коктелима. Нуди вам се привлачно запослење, лијепо и уносно. Просто невјероватно да то постоји. За сада сте још у фази планирања и преговора. Ништа конкретно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана