Седам пријатељица уредило кућу у којој ће заједно провести старост

Nezavisne
Седам пријатељица уредило кућу у којој ће заједно провести старост

Седам жена из Кине прије више од 20 година заједно је почело радити у истој компанији те су убрзо постале најбоље пријатељице. Често су се шалиле да ће и у пензију скупа и да ће у шездесетим годинама живјети заједно, у великој заједничкој кући. Њихове шале ипак ће, чини се, постати стварност.

Случајно су пронашле једну нову кућу у Гуангзхоу, мањем провинцијском граду. Купиле су је те с уштеђевином почеле уређивати. Њујорк Пост пише да је зграда била напуштена и готово је постала дерутна, али ове пријатељице видјеле су да има јако пуно простора па су је уредиле.

У приземљу је велика заједничка просторија с прозорима који гледају на базен у дворишту. У кући се налази и кухиња за госте, а свака од ових седам жена има и своју велику собу. 

У дворишту имају и павиљон до којег се долази преко рустикалног мостића од бамбусовине који се протеже изнад поља риже. Иначе, седам пријатељица још је далеко од пензије. Све су у касним тридесетима, живе с породицама, али се веселе времену које ће проводити скупа у шездесетима.

Иако је њихова заједничка кућа готова и могу је користити преко викенда за дружења, сматрају да ће се заправо уселити за петнаестак година. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана