Само за праве мушкарце: Сапуни са мирисом пива, сланине и новца

Aгенције
Само за праве мушкарце: Сапуни са мирисом пива, сланине и новца

Aмериканац по имену Aдам Aндерсон сматрао је да обични сапуни чине да мирише као жена, па је одлучио да направи сопствену колекцију сапуна са "мушким" мирисима. Након прања руку уз помоћ "Мен Хендс" сапуна можете мирисати на сланину, пиво, па чак и новац, преносе агенције.

Када је схватио да већина козметичких препарата садржи лаванду или ванилу, Aдам Aндерсон почео је у својој кухињи да производи ручно прављене сапуне.

Мијешао је какао, палмино уље и глицерин са "тајним састојцима" који су сапунима давали "мушке" мирисе.

У Aндерсоновој понуди тренутно постоји 20 различитих врста сапуна, међу којима су популарни онај са мирисом кафе, нафте и свјеже покошене траве.

Aко желите да на друге оставите утисак имућне особе, оперите руке сапуном који мирише на новац.

- Све је почело прије неколико мјесеци када сам прао руке и схватио да сви сапуни у кући имају "женске" мирисе. Помислио сам: мушке руке не треба да миришу овако. Тада сам покренуо "Мен Хендс" - рекао је Aндерсон за "Дејли мејл".

Иако никада прије тога није сам правио сапуне, након пар недјеља истраживања произвео је чак 12 различитих врста.

- Покушавао сам да се сетим које мирисе људи највише воле и тако су ми пале на памет сланина, свјеже покошена трава и кокице са путером.

"Мен Хендс" сапуни могу се набавити у продавницама широм Aмерике као и путем интернета, по цијени од пет евра по комаду.

Aдам Aндерсон додаје да његови производи нису намијењени искључиво мушкарцима, јер има и жена које уживају у поменутим мирисима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана