Сахранио жену и послије двије године је видио на телевизији

B92
Сахранио жену и послије двије године је видио на телевизији

Абрагх Мухамед сахранио је своју жену након што је мислио да је погинула у саобраћајној несрећи. А онда се шокирао када је видио у популарном ТВ програму.

Он је рекао да није имао појма да она је и даље жива након што су му љекари рекли да је умрла од повреда задобијених у саобраћајној несрећи.


Док су чланови породице гледали популарну ТВ серију "Нестали", чули су његову супругу која се телефоном јавила рекавши да је изгубила контакт са својим мужем и оставила име и њихову бившу адресу.

Иако "удовац" није гледао овај програм, пријатељи су му одмах јавили шокантну вијест.

"Нисам знао да је смо сахранили неког другог и да је моја супруга и даље жива", рекао је он.

Ипак, поставља се питање због чега је жена чекала двије године да ступи у контакт и гдје је била. Једна од теорија је да је изгубила памћење.

Она је живјела у малом планинском граду Азилал а након несреће љекари су му рекли да вјероватно неће прежјивети, али да ипак мора да плати болнички рачун.

Он се вратио у свој дом, удаљен четири сата вожње од болнице, а када се вратио речено му је да је преминула. Касније је добио тијело које је било већ смјештено у сандук, а за које је мислио да је његова супруга и сахранио га.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана