Руски хазардер прави најсмjелије фотографије

Huffington Post
Руски хазардер прави најсмjелије фотографије

Само са камером у рукама и великом храброшћу, руски фотограф Кирил Орешки прави фотографије од којих ће вам се завртjети у глави - оне остављају без даха!

У кратком представљању Орешкин објашњава зашто се пење на врхове највиших свjетских зграда, ризикујући живот и удове за савршени кадар и фотографију.

"Почео сам то да радим зато што ми се допада поглед", објаснио је Орешкин. "Волим да фотографишем градове и људе са којима проводим вријеме".

"У почетку сам се плашио висине. Плашио сам се да дођем до ивице зграде а камоли да висим са њега. Тај страх је сада нестао. Нестао је са искуством"

Како сам каже, он сада може да ради ствари које раније није могао: "Престао сам да побјеђујем себе, просто волим то да радим".

Орешкин каже да воли да гледа и проучава град са нестандардних тачака и локација и да га фотографише. Циљ му је да направи што необичнију фотографију која изгледа добро у смислу боје и композиције.

"Највиша зграда са које сам фотографисао јесте московски торањ "Меркјури сити". То је највиша зграда у Европи." "Када сам горе, само се трудим да се добро окачим и останем жив", завршава Орешкин.

За више фотографија, посјетите његов вебсајт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана