Руска порно глумица завршила у затвору због показивања стражњице код Кремља

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Руска порно глумица Рита Фоx осуђена је на 14 дана затвора због "непримјереног понашања" након што је објавила низ фотографија на којима позира показујући стражњицу испред Кремља у Москви, званичне резиденције предсједника Владимира Путина.

 Фоx, чије је право име Ксениа Дамова, путем свог профила на Телеграму је потврдила да је осуђена на 14 дана затвора. Управо је на тој мрежи објавила провокативне фотографије."Поздрав свима. Ево новости.

Осуђена сам на 14 дана затвора након свега. Бићу кажњена због непримјереног понашања", написала је Дамова.Њен случај није једини, него је тек један у низу сличних. Блогерица Елена Никифоровскаја је осуђена на три дана затвора након што је показала стражњицу испред улаза у полицијску станицу.

Такође, објавила је фотографије на којима показује стражњицу и друге интимне дијелове тијела у граду, укључујући позирање испред друге зграде владе.Након ње је активистица Алина Иванова показала стражњицу испред полицијске станица у Москви како би се "солидарисала" са Никифоровскаyом. Она је кажњена с пет дана иза решетака, преноси Кликс.

Прошле седмице је суд у Москви осудио блогера Руслана Бобиева и његову дјевојку Асу Акимову на 10 мјесеци затвора због симулирања оралног секса испред катедрале на Црвеном тргу. Кажњени су због вријеђања религијских осјећаја вјерника.

Руска ОнлyФанс звијезда Лола Бунy је под истрагом јер је показала груди на Црвеном тргу. Она се извинила те је тврдила да је видео објављен без њеног пристанка.Украјински модел Ирина Волкова је показала стражњицу испред катедрале у Санкт Петербургу, ухапшена је и потом пуштена на слободу, али је чека судски процес.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана