Рент-а-муж у Београду

РТС
Рент-а-муж у Београду

БЕОГРАД - Уколико ваш изабраник није баш заинтересован за шопинг или не зна да поправља по кући, уз одговарајућу накнаду, можете изнајмити мужа који све то зна и хоће. Београдска агенција „Изнајми мужа" пружа женама помоћ у таквим случајевима, и то за само 500 до 1.000 динара по сату.

Мужеви више нису оно што су били! Али, за ову причу важније је што ни жене више нису исте. Умјесто да чекају да се удају, сада могу да бирају, између мужа за кување, мужа за шопинг, мужа за пецање... Све варијанте могу да се изнајме у Београду, и то преко агенције.

За себе кажу да нису згодни као манекени или глумци попут Бреда Пита, али и да оно за шта су ангажовани раде беспрјекорно.

Иако су почели да раде тек прије двије недјеље у агенцији „Изнајми мужа" телефони не престају да звоне. Од осам до 22 сата жене за сада могу да изнајме њих седморицу. У њиховом случају тачно се зна ко је за шта задужен.

„Муж мајстор, муж кувар, муж свезналица, пријатељ за шопинг и за изласке", набраја Ненад из агенције „Изнајми мужа" све могућности.

Иако су мислили да ће највеће интересовање бити за мајстора, он има најмање посла. Женама треба нешто друго. Давид није ожењен, али се разумије у шопинг.

„Она уђе, одабере, проба, пита ме да ли ми се свиђа како јој стоји, да ли би можда могла другу боју", објашњава Давид.

Туђим женама су добри, а како на то реагују њихове? Ненад тврди да је његова жена била уз њега од самог почетка пројекта и да га подржава.

Туђег мужа можете да изнајмите на најмање сат времена. Других ограничења нема, под условом да сте спремни да платите. Мајстора 1.000 динара, кувара 700, пријатеља за излазак или шопинг 500 динара. Пецање је најскупље, 4.000 динара.

У ту цијену укључено је целодневно дружење, пецање на једној од 10 локација у околини Београда, три оброка и гарантовано добра забава.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана