Разводи се јер муж превише затеже поклопце на теглама

Ona.rs
Разводи се јер муж превише затеже поклопце на теглама

Разни су разлози за разводе и завршетке љубавних веза. И, док је лако судити из трећег угла, веома је тешко процијенити и ставити се на мјесто једног партнера у току несугласица, а нарочито развода или раскида.

Једна жена је жељела да подијели анонимно своју причу и затражи савјет других на мрежи "Редит". А њен разлог због ког ће се развести дјелује као претјеривање, због чега је препустила осталима да дају своје мишљење.

Наиме, она жели развод због тога што њен супруг превише чврсто затеже поклопце на теглама.

- Некада се осјећам као да почињем да лудим, јер желим развод због поклопаца на тегли. На крају сам живаца, јер он има ту навику да толико јако затеже поклопце да сама не могу да их отворим, већ ми преостај једино да их разбијем. Ово је радио одувијек, од како смо кренули да се забављамо. То је циклус који се понавља у посљедњих пет година.Али, јуче сам хтела да извадим неколико киселих краставчића и опет иста прича. Доживјела сам нервни слом, вриштала сам, била исфрустирана и стварно сам изгледала лудо - само због поклопца. Сваки пут ме све више и више нервира - наводи она.

У своју одбрану, њен муж је рекао да воли да затеже све поклопце, како би храна била сигурно очувана. Ту очуваност, на жалост, не успијева да примијени и на брак.

Како она открива ово не би био проблем да је он ту када жели нешто из тегле да поједе, али ју је често остављао без отварача тегли. Тако ју је једном оставио десет дана, али јој је у помоћ притекао комшија.

- Питала сам комшију за помоћ када нисам успела једном да отворим теглу. Сљедећег дана када сам хтјела да отворим другу теглу и нисам успела, отишла сам у продавницу по неку алтернативу. Видио ме је и понудио да дође да отвори све тегле, па да их ја завијем довољно да могу да их отворим. Фантастична идеја, али двије тегле од десетак није ни он успео да отвори. Рекао ми је да мој супруг очигледно намјерно то ради - присећа се она, пише "NY Post".

Како каже, тог дана  када је испратила комшију исповраћала се од бијеса и није могла да спава.

Коментари су и више него пуни поршке за жену:

- Не, не разводиш се због поклопаца, већ зато што те муж провоцира.

- Замишљам да је психопата који се ноћу искрада и затеже поклопце на теглама.

- А шта ако се комшија шуња ноћу по вашој кући и затеже поклопце, како бисте се развели?, преноси Ona.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана