Проститутка из БиХ присилила на секс швајцарског банкара и заљубила се у њега

vesti-online.com
Проститутка из БиХ присилила на секс швајцарског банкара и заљубила се у њега

ЦИРИХ - Да се посјета проститутки може претворити у дугогодишњу ноћну мору на својој кожи је најбоље осјетио један високопозиционирани швајцарски банкар.

Он је, наиме, још 2008. једној босанскохерцеговачкој "дами ноћи" (39) која "ради" у Цириху платио за неколико часова задовољства. Међутим, њој се високи, млади и богати банкар толико свидио да се у њега истог тренутка заљубила. Сазнала је његово право име, детаље из његова живота и почела да га прати у стопу...

Захтјевала је од њега да је свакодневно посјећује, не тражећи при том новац. Свакодневно му је слала SMS поруке, појављивала се код њега на послу, заустављала га на улици, слала му и-мејл поруке с претњама да ће убити и себе и њега ако с њом не настави везу. Најавила му је да ће све открити његовој супрузи ако је он буде игнорисао.

Банкари су можда одважни у финанцијским трансакцијама, али када су претње убиством и откривањем бивших посјета дошле на ред, банкар је попустио. И тада је, каже, ушао у још дубљи круг пакла.

– Сусрели би се у кафићу, уз кафу и кроасане, а она би ме одмах одвукла до прве хотелске собе. Ужасно, ниједном нисам стигао чак ни кафу да попијем, осјећао сам се као комад меса који је жељела да искористи до крајњих граница – изјавио је банкар током суђења проститутки коју је, не видећи другог излаза, пријавио полицији.

"Краљица улице" се бранила ријечима "да су оптужбе небулозне".

Ко може човјека од 190 центиметара висине да присили да скине гаће?

  – Па ко може човека од 190 центиметара висине да присили да скине гаће? Ја не могу,  то је сигурно – тврдила је жена, а суд јој је повјеровао да га није присиљавала, али зато ју је осудио на 24 мјесеца затвора због ухођења и узнемиравања, а као доказ су послужиле SMS поруке које је слала банкару као и изјаве свjедока с његова посла.

 Уједно, приходом проститутке позабавили су се и швајцарски порезници који су је додатно казнили, јер су израчунали да је "ноћним радом" зарађивала око 14 хиљада франака за мjесец и да није имала право на социјалну помоћ коју је примала, окористивши се тако са чак 220 хиљада франака.

 

С друге стране, ни банкар није баш добро прошао, јер га је након избијања афере напустила супруга, а због лошег публицитета добио је и отказ у банци којом је до тада управљао... Размислиће добро прије него што слиједећи пут оде у јавну кућу...

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана