Пријатељи младожење смислили неслану шалу за момачко вече па направили хаос у Торину

Танјуг
Пријатељи младожење смислили неслану шалу за момачко вече па направили хаос у Торину

ТОРИНО - Момачка забава у сjеверној Италији завршила се подизањем оптужница за "узбуњивање јавности" против девет мушкараца који су се претварали да су терористи који намjеравају да отму младожењу.

Младожењи, несвjесном да је предмет неслане шале, пријатељи наоружани пиштољима, са црним шqемовима и фантомкама, у суботу у предграђу Торина зачепили су уста, утоварили га у комби и кренули у брзу вожњу.

Међутим, идеја о лажној отмици се није одвијала онако како је замишљена и планирана.

Пријатељи младожење су се наводно претварали да су терористи Исламске државе, због чега је полиција одмах примила већи број позива узнемирених грађана и кренула у акцију, а лондонски "Гардијан" је пренио да се један старији човек онесвјестио посматрајући догађај са свог прозора.

Полиција је поставила контролне пунктове широм градског подручја и покренула потјеру за "отмичарима" и заробљеником.

Комби је пронађен испред куће једног од мушкараца, а младожења, који је још увијек био возилу и даље није био свјестан да је све била шала његових другара, пренио је ''Торино тудеј''.

Полиција је заплијенила лажно оружје, шљемове, фантомке и одјећу са ознакама Исламске државе и поднијела тужбу за узбуњивање јавности против учесника у овој несвакидашњој намјештаљки.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана