Потрошила 25 хиљада долара да би личила на Џенифер Лоренс

Aгенције
Потрошила 25 хиљада долара да би личила на Џенифер Лоренс

Када је након порођаја изгубила самопоуздање у свој изглед тридесетогодишња Кити из Тексака пожељела је да има нови изглед, идентичан Џенифер Лоренс.

Због опседнутости славном глумицом Кити је урадила чак шест пластичних операција - уградњу масног ткива у задњицу и образе,операцију носа, груди, липосукцију тијела и затезање лица и потрошила 25 хиљада долара само како би изгледала као близнакиња Џенифер Лоренс.

"Џенифер је забавна и луцкаста, изгледа веома привлачно", изјавила је Кити у интервју за телевизију "ABC".

Наиме, Кити је презадовољна резултатима операције. Иако читавом свијету изгледа као копија познате Оскаровке њен супруг Ерик каже да није занесен ликом Џенифер Лоренс као његова супруга.

Она је поносна на свој избор јер, како каже, није изабрала Памелу Андерсон већ глумицу која је освојла Оскара.

"Како сам све више посматрала Џенифер схватала сам да имамо сличне црте лица. Ипак, њене су биле префињеније па сам и ја пожељела исто. Не мислим да сам луда зато што желим љепше да изгледам"

Иначе је у Америци заступљен тренд да жене долазе са сликама познатих личности у жељи да личе на њих. Доктор Рос који је оперисао Кити каже његове пацијенткиње углавном желе усне Анђелине Џоли, груди Скарлет Јохансон и Меган Фокс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана